Mehmet lerden zarar gelmez.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Mehmet lerden zarar gelmez.
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)yahu arkadaşlar şu sizin atlar ammada çok hastalanıyor yaa. nasıl şey bu anlamadım benim motor daha bir yıl oldu motor ve mekenik kısmında daha tık yok çok şükür yok yok bir 750 lik makina şart oldu yaa.
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Yok
İstanbul
AB Rh (+)Selam, geçmiş olsun inşallah birdaha zor durumda kalmazsınız.
Servis olarak bahsettiğiniz Moto Junior sefaköydeki servis mi ???
Eğer aynı yerden bahsediyorsak gerçekten işinin ehli gerçek esnaf insanlar diyebilirim,şuan bir motorum yok, çok fazla bilgimde yok.Evime yakın olduğundan gittiğim Junior yetkilisi beni çok iyi karşıladı ve seçeceğim motor üzerinde güzel tavsiyelerde bulundu be yönlendirdi, kendilerine şimdiden çok teşekkür ederim inşallah birgün alış verişimiz olur...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)geçmiş olsun inci hocam ya şu senen motor alev desenli olan değil miydi çok değişik birşey kaç motora sahib o ötekilerden daha çekici görünüyodu iinan
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim .....
Okan; sahiden demı değiyo ne anlamadım yafffff.....
yenikoylu; motorların heryeri kurşun sayılır parıldayıp duruyozz.....
Komutanım; ben sorularınızın cevabını bilemiyorum ....ama dün itibarıyla bakarsak; PİERLOTİ"ye çıktığımız cumartesi günü almıştım servisten ,yani daha 1 hafta olmadı ....
müslüm abi ; msn den cevaplıyayım sorunuzu .....
Rıza ; inşallah bu son olur ... motosikelti çok sevmesem artık soğurdum herhalde bana keyif vereceğine paso sıkıntı veriyo .....
İlker ; haklısın düşlüncelerinde sana katılıyorum ... sonuu alıncada burda yine sizlerle paylaşacağım inş. umarım iyi bir netice alırım da iyi şeyler yazarımm....
Kovboy kardeş ; ben buna şans demek istiyorum ... sen de dilini ısır da arıza çıkmasının değip.....evet alev desenli olan benim karaoğlandı
Önder ; evet sefaköy"de
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eeee boşunamı ana sponsorumuz mehmet abi ve burhana teşekkürler.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Samsungeçmiş olsunn.
aka55
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Toprağam sende hoşgeldin bu arada senide bi yakından tanısaydık şole okuyonmu çalışıyonmu yaş kaç vs vsA.Kadir ASLAN Nickli Üyeden Alıntı
Okanım bak Samsun tayfası çoğalıyo
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)YAVV ..bu çocuk benim karşı apartumanda oturuyo heralde sanırsam.... :lol: öyle mi yavv.. 100 lük motor diilmi o resimdeki....yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yolda kalmak gerçekten çok kötü birşey, böyle bir durumda insanın yalnız kalmadan yardım görmesi o kadar güzel bir duyguki parayla satınalınamaz, mehmet abiye teşekkürler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)