Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Of cradle ın en sevdiğim üç parçasından birisini diyosun...

Zaten sadece 3 parçasını seviyorum onun dışında daniel davey den pek haz etmem, ama dediğini anladım, imkansızlık diyelim, ben tek başıma olmasam adam gibi sopranomuz davulcumuz vb olsa dah aguzel seyler olurdu tabii, da ben zaman bulabilseyim sanırım cradle of flith gibi vb gibi degil de direk pure black yapmak isterdim, eskiden zamanım varken yaptım biraz, demolarımız falan cıktıydı, şimdi zamansızlıktan boyle tam da tarzım olmayan seyler yapıyorum, birazcık zaman olsa bi de eskisi gibi guzel bir ekip olsa muhtesem seyler cıkar aslında... Neyse...
    "Lone Wolf...No Club..."

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    müzik yapmak demek piyasaya girdiğinde trzını kaybedip piyasaya uymak demek oldu

zamanında çalarken damarlarımdan death tonları akıyordu ama biz sahnede jazz pop alternatif çalıyorduk...

akşam kapanışta alıyorduk paramızı eve gidene kadar hani eski sony kasetçalarlar var dı ya onda Dream Theatre - Control Denied - Amorphis - Anathema falan dinlerdim...

yani bu olay da meslek gibi oldu

Türkiye de imkansızlıktan
    gider ziraat fakültesini bitirirsin devlet memuru olursun masa başı işi yaparsın kimse hayalindeki ni yaşamıyor kolay kolay...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Beyler eğer heavy metal diyorsanız death ve gothic diyorsanız birde infernal majesty diye bir grup var youtube da videolarıda var bearshare den de indirebilirsiniz bir dinleyin derim. Ben bu herifleri 14-15 yaşlarımdayken dinliyordum. Felaket sıkı müzik yapıyorlar

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    buraya sayfalarca grup ismi yazailirdim o kadar çok dinleyicisi olduğum grup vardı ki ta ki Dream Theatre ile tanışana kadar :D o adamlar müzik yapmıyor o adamlar resmen müzik ile mesihlik yapıyor

http://www.youtube.com/watch?v=tHQLsrCsbTA

HER YERE GİDİLİR !!!

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müzik yapmak demek piyasaya girdiğinde trzını kaybedip piyasaya uymak demek oldu

zamanında çalarken damarlarımdan death tonları akıyordu ama biz sahnede jazz pop alternatif çalıyorduk...

akşam kapanışta alıyorduk paramızı eve gidene kadar hani eski sony kasetçalarlar var dı ya onda Dream Theatre - Control Denied - Amorphis - Anathema falan dinlerdim...

yani bu olay da meslek gibi oldu

Türkiye de imkansızlıktan
    gider ziraat fakültesini bitirirsin devlet memuru olursun masa başı işi yaparsın kimse hayalindeki ni yaşamıyor kolay kolay...
    kardeşim söylediğin herşeye imzamı atarım fakat katılmadığım tek nokta jazz müziği basit bir müzik gibi geçiştirmen. jazz müzik bahsettiğin bütün müzik tarzlarının babasıdır. Ve piyasada sağda solda yapılacak kadar basite indirgenecek bir olay değildir. altenatif,rock,pop müziği 5 akor basmayı bilen bir gitarist, 3 ritim bilen bir davulcu, sadece ton basan bi bas gitaristle yapabilirsin. ama jazz müzik yapabilmen için en az 4 adet baba müzisyene ihtiyaç var.

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    kardeşim haklısın ama jazz yapmaya başlayıncada her gün aynı şeyleri studio ve sahne de çalınca reflex haline geliyor ve zor diye birşey kalmıyor :D

HER YERE GİDİLİR !!!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)