AHRAZ Nickli Üyeden Alıntı
Sana daytona yı tavsiye edebilirim, nedeni ise şu;
Bende 350 spyder var, makinama resmen AŞIĞIM ancak deneyen motorcu arkadaşlarımın hepsi de kullanımının çok zor olduğunu söylüyorlar, belki içlerinde chopper cı olmadığı içindir, zira hepsi cruiser tarzı makinaya sahip, bu zorlugu da rake açısının biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor, bu nedenle SANA SPYDER I ILK ETAPTA ONERMIYORUM, ama alırsan da bence cok rahat bir sekilde kullanmayı ogrenip tıpkı benim gibi agzının suyu aka aka zevkten dort kose binersin
Spyder ımı almadan önce Bobber a da çok baktım, aslında daha karizma gibi bir yandan. Hani böyle 1960 çöl motorcuları tarafından yapılmış custom lara benziyor, tercih edilebilir, benim sana önermememin tek sebebi, HARD TAIL YAPIDA URETILMIS OLMASI, YANI ARKA TEKERINDE AMORTISOR YOK, ONUN YERINE SELEDE YAY VAR.
Daytona ise yine oldschool bir tarza sahip, Spyder a göre dah aefendi gibi duran, ama yine de çok hoş bir makina, ayrıca spyder daki gibi softail arka suspansiyona sahip, ve spyder daki rake acısı yerine daha normal ölçeklerde bir açısı var. BU SEBEPLE BEN SAHSEN SANA DAYTONA YI ONERIRIM.
Not : Bu soyledigim motorlardan sadece Spyder ı kullanma sansım oldu.