Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ll
    sfdafdasd
     y
     afsdfasf
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ankara +1 olacak :)

Burdan herkese merhaba demek istiyorum. adım Anıl forumun en küçüklerinden biriyim herhalde,17 yaşındayım ankarada oturuyorum bir arkadaşımın da sayesinde içimdeki motor tutkusu ortaya çıktı birkaç gün önce foruma kayıt oldum ama belli bir süredir takip ediyordum zaten ilk olarak dd 250e9 almayı planlıyorum ailem motor konusuna çok karşı çıkıyor bu yüzden kendi motorumu kendim alıcam kalıcı olmakta kararlıyım
    Konu Anıl Doğan tarafından (06.May.2013 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin sefalar getirdin Anıl.

Umarım gönlündeki motora kavuşursun en kısa zamanda. Kendi motorunu kendin alma fikri gayet güzel ama ne yap et ailenin rızasını da almaya çalış.

17 yaşındaki pek çok insan motosiklet kullanacak kadar sorumluluk sahibi olmayabilir.

Öncelikle ailene sorumluluk sahibi olduğunu kanıtlamalı; motoruna kavuştuğunda da bu sorumluluğu devam ettirmelisin bana sorarsan.

ll
    sfdafdasd
     y
     afsdfasf
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin sefalar getirdin Anıl.

Umarım gönlündeki motora kavuşursun en kısa zamanda. Kendi motorunu kendin alma fikri gayet güzel ama ne yap et ailenin rızasını da almaya çalış.

17 yaşındaki pek çok insan motosiklet kullanacak kadar sorumluluk sahibi olmayabilir.

Öncelikle ailene sorumluluk sahibi olduğunu kanıtlamalı; motoruna kavuştuğunda da bu sorumluluğu devam ettirmelisin bana sorarsan.
    tabikide ailemi ikna etmeye çalışacağım öncelikle bi para konusunu halletmeliyim sonra ehliyet sonra motor kiralarım ve en sonunda alırım motosikletimi :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,567
    Beğenilmiş
    7,097
    Merhaba anıl foruma ve aramıza hoş geldin
    işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Anılcım. Daimi ol hep buralarda ol e mi.. Hatta buralarda ol ki, yaşlı abilerin de "yahu yaşlı olduğumuz ortaya çıkıyor mu ne :? " desinler... Hem Emrehan abin sana abilik de edeeer motorunu da veriiir gezdirir deee.. Di mi abisi :mrgreen:

Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana sorarsan.
    Sormazsam :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Anılcım. Daimi ol hep buralarda ol e mi.. Hatta buralarda ol ki, yaşlı abilerin de "yahu yaşlı olduğumuz ortaya çıkıyor mu ne :? " desinler... Hem Emrehan abin sana abilik de edeeer motorunu da veriiir gezdirir deee.. Di mi abisi :mrgreen:
    Yaşlı olduğumuz ortada zaten genç. :mrgreen: Ve evet abilik de ederim, motoru da veririm, öğretirim de, gezdiririm de. Hatta bi kırmızı Feyzır var gözüme kestirdiğim; ona çökünce benim motoru temeili veririm Anıl kardeşime.

Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sormazsam :mrgreen:
    Sorarsın.

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Genç kardeşim aramıza hoşgeldin. Ben de bu sevdada çok yeniyim. Motorumu alalı henüz birkaç hafta oldu.
    Bu heyecanlı halin benim yıllar önceki halime benziyor. Yanılmıyorsam 1989-1990 yıllarında (14-15 yaş) 1967 yapımı Jack Nicholson'ın oynadığı "Hells Angels on Wheel" adlı filmi izlemiştim. Filmden etkilenmemek mümkün değildi. Arkadaşlarıyla birlikte yollarda motor süren bir grup vardı ve kendimi bu grubun üyesi olarak düşündüm. Hayali bile tarfi imkansız bir keyifti. Bir gün mutlaka ben de motor kullanmalıyım demiştim.
    Bu güne kadar hayallerimi gerçekleştirme fırsatı bulamadım. Sakın sen de benim gibi hayallerini erteleme.

Heyallerini erteleme ama mutlaka ailenin desteğini al. Onların manevi desteğine ihtiyecın olacak.

ll
    sfdafdasd
     y
     afsdfasf
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı lakiska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genç kardeşim aramıza hoşgeldin. Ben de bu sevdada çok yeniyim. Motorumu alalı henüz birkaç hafta oldu.
    Bu heyecanlı halin benim yıllar önceki halime benziyor. Yanılmıyorsam 1989-1990 yıllarında (14-15 yaş) 1967 yapımı Jack Nicholson'ın oynadığı "Hells Angels on Wheel" adlı filmi izlemiştim. Filmden etkilenmemek mümkün değildi. Arkadaşlarıyla birlikte yollarda motor süren bir grup vardı ve kendimi bu grubun üyesi olarak düşündüm. Hayali bile tarfi imkansız bir keyifti. Bir gün mutlaka ben de motor kullanmalıyım demiştim.
    Bu güne kadar hayallerimi gerçekleştirme fırsatı bulamadım. Sakın sen de benim gibi hayallerini erteleme.

Heyallerini erteleme ama mutlaka ailenin desteğini al. Onların manevi desteğine ihtiyecın olacak.

şu an hissettiklerim aynen böyle ve tabiki ailemin desteğini almaya çalışacağım onlarada hak veriyorum ama derdimi tam olarak anlatamıyorum

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Nirvana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan herkese merhaba demek istiyorum. adım Anıl forumun en küçüklerinden biriyim herhalde,17 yaşındayım ankarada oturuyorum bir arkadaşımın da sayesinde içimdeki motor tutkusu ortaya çıktı birkaç gün önce foruma kayıt oldum ama belli bir süredir takip ediyordum zaten ilk olarak dd 250e9 almayı planlıyorum ailem motor konusuna çok karşı çıkıyor bu yüzden kendi motorumu kendim alıcam kalıcı olmakta kararlıyım
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin
    işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun şimdiden hayırlı olsun.

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Hey maşşşallah, kop gel Anıl kardeşim,

umarım en kısa zamanda kavusursun motoruna... Ben bir on yıl bekledim, sakın sen aynı hatayı yapma :D (gerci bende para yoktu :D)
    "Lone Wolf...No Club..."

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)