Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Faruk Gökdağ
    Uzatmalı Öğrenci
     RR 250d-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    2

Question Custom yapmadan önce...

Merhaba,

Benim şanzıman dişlisi kırıldığı için bilindiği gibi 600 TL masraf çıktı. Ben de madem motor sökülecek o zaman kafamda ne var ne yok yaptırayım diye yola çıktım.

Öncelikle kafam da sürekli değiştirmek istediğim parça, arka çamurluk. İlk başlarda daha klasik modellerde bir şey yapayım derken 2 ya da 3 gün önce forumda bunu gördüm:

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5614

Şimdi sorular geliyor. Arka çamurluk kesilmiş ve yazılanlardan anladığım kadarıyla arka süspansiyonlar 6 cm geri alınmış. Arka çamurluk lastiğe baya yaklaşmış ki bu sürüş aşamasında sorun yaratır mı? Örneğin; çukur, kasis vs.
    Bir de 6 cm nereden geri alınmış onu çözemedim.

Bu da benim arka çamurluk:

Motorun eski sahibi çanta taktırdığı için, delik açılmış. Ben de sökerken çatlattım. Ya tamir edilecek ya da değişecekti zaten. Ama bu kesme fikri daha güzel göründü gözüme.

Motor kısımları boyanmış, boyalar belli bir süre sonra dökülme yapar mı? Yanmaz boya bile olsa.

Elimde bu iş için ayırdığım bir miktar para var. Gerçekten şu an ciddi yardıma ihtiyacım var. Nasıl bir şey yapılabilir? Herkesten biraz fikir rica ediyorum.

Aykut Aktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aykut Aktaş
    işçi
     dd 250 e-10
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    modifiye işlerine bakan istanbulda ercan motosiklet vardı bildiğim kadarıyla internetten numaralarını alıp gidip görüşebilirsin.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Bir motor parası daha harcamış üzerine ama sadece görüntü olarak farklılaştırmış, bence bu kadar paraya değmez.

Yapacaksan bile motorla ilgili vs. işlere girme derim. Sadece arka çamurluğu kestir ama motor tek kişilik olacak.

özetle 1 yıl sonra yetmeyecek başlangıç motoru için bu masrafa değmez derim..
    Konu ozguralic tarafından (20.May.2013 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    bu işler çok sıkıntılıdır tecrüben varsa elin yatkınsa kendin yapıcan yada işi bilen birinden yardım alıcan ama çok sıkıntılı zorlu ve pahalı bir iştir bence ufak tefek görsel modifiyelerle kafana yatan pratik işleri yapmak daha iyi kolay gelsin

Faruk Gökdağ
    Uzatmalı Öğrenci
     RR 250d-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    2
    teşekkürler cevaplar için

benim de zaten kafamda 3 bin harcamak yok. Benim elimden gelir yapmak aslında ama kafama takılan bir soru var. Arka amartisör 6 cm geri aldık demişler. Acaba süspansiyonun demire bağlı olduğu kısımdan mı kesip geri kaynak yapılmış onu çözemedim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı frkinhere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler cevaplar için

benim de zaten kafamda 3 bin harcamak yok. Benim elimden gelir yapmak aslında ama kafama takılan bir soru var. Arka amartisör 6 cm geri aldık demişler. Acaba süspansiyonun demire bağlı olduğu kısımdan mı kesip geri kaynak yapılmış onu çözemedim
    arka çamurluğu kısaltmak için amortisörü geri çekmişler ve kuyruğu kesip kısaltmışlar amartisörüde mevcut yerinden daha geride yeni bir bağlanti yeri vidası kaynatmışlardır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)