| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Bir şey sormak istiyorum acemiliğime verin şimdi egzozun sesini açmak istiyoruz bana içindeki susturucuları çıkart dediler fakat bildiğim kadarıyla bunun geri dönüşü yok tamam normal zamanda iyi gürlemesi ama akşam olsun gece vakti olsun milleti rahatsız etmek istemem yok mudur bunun bir yolu anlamışsınızdır siz. Bu arada konuyu dağıttım galiba kusuruma bakmayın
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Anladım çok teşekkür ederim
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)arkadaşlar çok masrafsız bir egsoz yaptırmak istiyorsanız bir krom kaynakçısına girip 60 cm lik istediğiniz uzunlukta borunun ucuna orjinal egsozlarınızın ucundaki vidalı kare yeri kaynattırın ve orjinal egsozunuzun yerine takın çok tatlı ses alıcaksınız
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)ayrıca aldığın kaskı biliyorum çok temiz ve kullanışlı bir kask mümkünse en büyük boyunu al kafanı biraz sıkabiliyor
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)60 mm'lik düz boru sesi düzeltebilir ama bütün ayarları bozacaktır, motor düşük devirlerde kompresyon olmamasından yığılma yapar üst devirlerde ise karşı basınç olmamasından daha rahatlama yaparak hızlı gider ama yakıt müthiş derecede artar ve ayar tutturmanız güçleşecektir.![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)anlatmak istediğim egsoz bu videoda var bir bakın arkadaşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Dc9RBtgflWY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)