Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    eyvallah END, bende uzun süredir giremiyorum daha da giremem heralde düzenli olarak, bir yandan iş bir yandan garaj işleri...

Devir göstergesi bir çok şekilde bağlanabiliyor, hatta CDI ünitesinin biryerlerinde 5v kare dalga çıkışı olması muhtemel, ki bu tadından yenmez bir durum olurdu, daha bakmadım makinaya,

distribütör ile bağlantı yapılıp çalışan versiyonlar var, onlar tek silindirli motorlarda çalışmıyor ama, yada volan a bir mıknatıs takıp reed anahtarla yada delik açıp ışıkla devir sayma teknikleri var, ama ben daha cok tesisata ve motora hicbir modifikasyon yapmadan herkesin kolayla uygulayabilecegi bir teknik ile ugrasıyorum amacım o yonde... bu teknigin ana teması da buji kablolarından gecen yuksek gerilimin bir bobin vasıtasıyla algılanması vb... konuyu bilen bilir clamp tester lar falan da bu sekilde calısır cok teknik girip kafa karıstırmıyım şimdi.... becerebilirsem bu sekilde bir sistem kurup sonra da burdan paylasıcam isteyen herkes uygulasın,

yanlız bunlarla ugrasırken bir yandan da motoru susleyip, bir yandan alternatif urunleri motora uydurma işleriyle meşgul olurken bir yandan da hava filtresi ve vb modifikasyonlarla ugrasırken bir de çok yogun bir iş temposu olunca bir iki ayda bitirebileceğim işler aylar sürecek bir hal aldı...

Neyse elbet bitecek...
    "Lone Wolf...No Club..."

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    iste bu laaan!!! elinoglu yapmis!!! calistirin saksiyi ekip, bend ebuna ugrasiyordum iste,bizim de yapmamiz lazim!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IxUZ40z04OE
    "Lone Wolf...No Club..."

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)