Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Barış Demir
    Teknisyen
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet hızlanmışım... ben fena heyecan yaptım,telaşlandım,korktum , sonucunda yanlış hareketler yaptım sanırım... ve devrildik sürüklendik... inanın kaza anını hiç hatırlamıyorum.. orda ne yaptım nasıl o hale geldim beynimde yok....dışardan gören arkdaşlar ucuz atlattın falan dediler kötü sürüklenmişim ) neyse çok şükür kalıcı bir hasar yok... ama vazgeçmiş değilim hatta iyi bile oldu bu kadar aceleci olmamak hemen ben bu işi kaptım dememek gerekiyormuş )

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı PeaceMan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hızlanmışım... ben fena heyecan yaptım,telaşlandım,korktum , sonucunda yanlış hareketler yaptım sanırım... ve devrildik sürüklendik... inanın kaza anını hiç hatırlamıyorum.. orda ne yaptım nasıl o hale geldim beynimde yok....dışardan gören arkdaşlar ucuz atlattın falan dediler kötü sürüklenmişim ) neyse çok şükür kalıcı bir hasar yok... ama vazgeçmiş değilim hatta iyi bile oldu bu kadar aceleci olmamak hemen ben bu işi kaptım dememek gerekiyormuş )
    çok üzüldüm keşke böyle bir başlangıç olmasaydı ama kalıcı büyük bir yaralanma olmaması sevindirici işallah kısa sürede toparlanırsın

Hakan Bay
    master of mechanical maintenance
     dd250-e9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle hoşgeldin Barış.boy olarak benimde endişem vardı 190 boyumla 250 e9 kullanıyorum dizler hafif yukarıda kalıyor ama pozisyon güzel sanırım daytonada hani cuk oturmak deyimi vardır öyle olacağını sanıyorum.ben hiç vitesli motor kullanmış değilim ama arabadan çok daha zor olduğunu gördüm ve bugün motoru alalı 48 saat oldu ama 40 yıllık sürücü gibiyim eminim alışman en fazla 1 hafta sürer.boy konusunda hiç endişelenme 160 o motorda çok rahat ve uyumlu duracaktır.tekrar hoşgeldin...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)