Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aynı dişlinin örneğini bulursanız çok daha iyi kalitede daha iyisini yaptırıp gönderebilirim çok iyi bir tornacım var ama önce fiyat almak lazım fiyattan öncede dişlinin bir örneği olmalı çok geçmiş olsun bende şanzuman dağıttım komple blokla birlikte bilirim acısını
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

HannibALGan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı dişlinin örneğini bulursanız çok daha iyi kalitede daha iyisini yaptırıp gönderebilirim çok iyi bir tornacım var ama önce fiyat almak lazım fiyattan öncede dişlinin bir örneği olmalı çok geçmiş olsun bende şanzuman dağıttım komple blokla birlikte bilirim acısını
    İş yerimde devasam makinaları imal ediyoruz. 14 tane CNC tezgahımız ve İzmir'de sayısı belli nitelikte ustalarımız var. Örneği olsa en fena dişlileri yaptırırım da... Örnek yok anasını satayım!
    Satın Alınmayacak Şey Yoktur; Yeter ki İYİ FİYAT Ver!...

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı HannibALGan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş yerimde devasam makinaları imal ediyoruz. 14 tane CNC tezgahımız ve İzmir'de sayısı belli nitelikte ustalarımız var. Örneği olsa en fena dişlileri yaptırırım da... Örnek yok anasını satayım!

elinizde çok güzel imkanlar desenize.. bir ustayla servisle anlaşın uygun kapora gibi ücret ödeyerek ödünç almaya çalışın yazık günah tek dişli için set almaya
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Fatih kardeşim özel mesajlarına bi bakarsın.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Az önce servisten aradılar. Derdimi anlattım güzelce. Motor aksamı garanti kapsamına giriyormuş Cumartesi günü motoru kendi araçları ile gelip yerinde kontrol edecekler ve eğer taşınması gerekecekse yine geldikleri araca yükleyerek servise götürecekler. İlk 250-200 liralardan bahsediyorlardı. Pazarlık ede ede 130 TL'ye düşürdüm, onu da taksitle ödüyecem :D :D :D

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Az önce servisten aradılar. Derdimi anlattım güzelce. Motor aksamı garanti kapsamına giriyormuş Cumartesi günü motoru kendi araçları ile gelip yerinde kontrol edecekler ve eğer taşınması gerekecekse yine geldikleri araca yükleyerek servise götürecekler. İlk 250-200 liralardan bahsediyorlardı. Pazarlık ede ede 130 TL'ye düşürdüm, onu da taksitle ödüyecem :D :D :D
    E hadi geçmiş olsun o vakit.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Fatih bu iyi bir haber açıkcası ben garantiye sokmıcaklarını düşünüyordum
    rakamda çok uygun burda sadece arbaya yükleyip servise götürmeye 80-100tl yazıyorlar şimdiden geçmiş olsun diyelim işallah kısa sürede halledilir

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih bu iyi bir haber açıkcası ben garantiye sokmıcaklarını düşünüyordum
    rakamda çok uygun burda sadece arbaya yükleyip servise götürmeye 80-100tl yazıyorlar şimdiden geçmiş olsun diyelim işallah kısa sürede halledilir
    Sağol abi, sürekli ve sadece yetkili servise gittim. Her serviste de çalışanlarla ve ustalarla insani ilişkiler kurdum. Telefon açıp ''ustam nasılsın, senin kız rahatsızdı iyileşti mi'' diyebiliyorum. Kimse yanlış anlamasın ama çin malı motora biniyorsak motorcuyla aramız iyi olmalı...

Bu samimiyetin verdiği etkili ile fiyatta pazarlık yapabildim. Ayrıca daha önceden far şase yapıp sigorta attırıyordu. Götürdüğümde sohbet-muhabbet, ne kadar ödeme yapacaz diye sordum; işçilik olarak 20 lira ver yeter kardeşim dedi. Oysa neredeyse tesisatı baştan çekmişti

Hani derler ya eskiler; tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. Benim ki mesleki hastalıkla alakalı sanırım

Bu arada abi makinanın çamurluklarını çıkardım. 4-5mm et kalınlığında bobber çamurluk kıvırttırıyorum. Ancak ölçüleri yazdığım kağıt kayboldu. Bana ön ve arka çamurluk ölçüleri lazım, nereden bulabilirim? Bugün ölçüleri vercem ki kıvırabilsinler malzemeyi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)