Arkadaslar hafta sonu motorun 300 bakımını yaptırmaya götürdüm gitmişken egsozuda kestiriyim dedim egsozu kestirme yanar ve sararır dediler varmıdır aslı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)Arkadaslar hafta sonu motorun 300 bakımını yaptırmaya götürdüm gitmişken egsozuda kestiriyim dedim egsozu kestirme yanar ve sararır dediler varmıdır aslı?
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Doğru söylemişler. Belli bir süre sonra sararma yapıyor.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Dostum benimkinde bisiy yok sararmanin katalizör arızasindan oldugunu söylemisti Korhan ancak ek yerindeki sararma icin su anda yaptırdığı eksoz ise tamamen daha ince olmasi ve malzemesi itibari ile kaynaklindigini düşünüyorum zaferde acmisti onunkindede sararma yok
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Dostlar egzozu çıkarıcaz kapakları kesicez motora egzozu geri takıcaz bu işlem kaba taslak bu mudur başka ayar var mı?
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Arkadaslar nikelaja zarar vermeden nasil keserim egsozu
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Daha önce tas motoru kullandinmi bilmiyorum ama tasliyarak kesersen hem yamuk olmaz hemde nikelaja fazla zarar vermez fakat senin motordaki eksoz nasil bilmiyorum e-9 cok zor oldu spayder cok kolaydi mesela
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)egsozu kestirince hava ayarı yapılması gerekiyor, yoksa yanma ve sararma kaçınılmaz.. ustalardan böyle duyduk..
Regal Raptor dd150 e2-f
İstanbul
A Rh (+)Himmm tesekkur edderim spiral kullanmisligim var ama yine de yarin sanayiye gidicem orada egsozcuda bi helletmeye calisiim :-)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)