merhabalar ben ç.kaleden katılıyorum aranıza formu daytona 350 cc yi araştırırken buldum ve gerçekten çok başarılı ve ilgili arkadaşlar. nasipse 2 aya kadar daytonayı almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim keyifli sürüşler![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
çanakkale
A Rh (+)merhabalar ben ç.kaleden katılıyorum aranıza formu daytona 350 cc yi araştırırken buldum ve gerçekten çok başarılı ve ilgili arkadaşlar. nasipse 2 aya kadar daytonayı almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim keyifli sürüşler![]()
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)[QUOTE= bilgili arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim[/QUOTE]
Usta bende daytona aldım çok memnunum daha çaylağım ama soruların varsa belirt ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım zaten sorularına forumdaki abilerimiz hemen cevap verir![]()
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Benim bildiğim kadarıyla tek fark güç (piston farkı) boyda bir farklılık olduğunu sanmıyorum ama kesin bilgi verebilicek olanlarda vardır elbet yanlışım varsa affola
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)250 ve 350 cc arasında Kasa olarak herhangi bir fark yok
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba aydın aramıza hoş geldin
elimizden geldiğince hepimiz yadımcı oluruz
iki makiana arsında kasada fark yok motorda tork - güç- fiyat farkı var![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)