Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ateş erol
    Sebest
     Spitzer 250 R
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

SS Tarzı Motoruma 350 Spyeder T Gidon Takas Teklifi Var

Akadaşlar hepinize merhaba foruma yeni üye oldum başka forumlardada aynı nick ile üyeliklerim var sizlere danışmak ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
    2005 senesinde bir keeway 150 superlight motorum vardı ve yaklaşık 2 sene kullandım o sene motoru sıfır almıştım ve başka bu tarz motor tecrübem olmamıştı genel olarak bu motordan şikayetim titreşim ve çabuk dökülmesiydi şu anda ise bambaşka bir tarz olan SS tarzı Spitzer 250R bir motorum var 2013 model ve 2400 kmde motorumu eşimle artçılı olarak seyahat edebileceğim başka bir motor almak için malum satış sitesine ilan olarak verdim.Takasa bir çok motorlar önerdiler,bugün ise yine bir takas teklifi geldi ve biraz kafamı karıştırdı ,takas motoru 2011 model 12.000 de 350 spyder T gidondu takasa girebilirim diye düşünüp nette araştırmalara başladım ve bilgiler buldum ama beni tatmin etmedi açıkçası ,çünküçelişkiler çoktu,kimi son hız olarak 140 km derken kimi 180 yaptım diyordu,kimi tireşim yok derken kimiside ellim ayağım uyuşuyor diyordu ve kalite yönündende met eden ve şikayetçi olanlarda vardı kısaca kafam karıştı size sormak istediğim ve kullanıcıların yorumları nedir artçı rahatı nedir? son hız ve hızlanma değerleri nedir?kronik ağrızası varmıdır 2011 modellerde şanzıman ağrızasından bahsediliyor ?titreşim nekadardır ?kısaca deneyimlerinize ihtiyacım var,benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hepinize çok teşekkür ederim.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2011 ve 2011 modelinden sonra üretilen regal raptorlarda blanşör denilen bir olay var. bu titreşim olayını motordan çok fazla indirgiyor asla titreşimi yüksek hızlarda bile hissetmiyorsunuz. bende eski bir superlight 150 kullanıcısıyım sakın spyderı onunla kıyaslama o motor tir tir titretiyor adamı. spyderda asla böyle birşeyle karşılaşmazsın. şanzuman sorunu kronik değil şansa çıkıyor bazen oda garantiden onarımını yaptırabiliyorsun. bu motorların 2 yıl garantisi var. 350 cc motorun torku çekiş kuvveti çok fazla son hızı ise 150 km. bu hıza kadar rahat bir şekilde çıkabiliyor. zaten bu hızdan sonrasıda chopper bir makina kullanıcısı için eziyet oluyor.

artçı açısından amortisörler biraz sert olduğu için çukurlarda dikkat etmen lazım. oturuş şekli rahat yalnız arkada oturanın altındaki koltuğun süngeri biraz etsiz olduğundan çukurlarda rahatsız olabiliyor.

gönül rahatlığı ile alabilceğin bir motor spyder.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba ateş aramıza hoş geldin :D
    RR çinli bir makinadır kalitesi sınıfının üzerinde dayanık bir makinadır servis parça sorunu yoktur ikinci el piyasası çok iyidir
    2011 ve sonrasında tüm RR larda blansörlü yeni revize edilmiş motor kullanıldı titreşim yoktur
    (modelin 2010 sonu olup 2011 model yazılanlar blansörlü değil ona dikkat et )
    2011 altı modellerde az titreşim vardır ama oda 90-100km den sonra başlar
    artı için rahatsız bir makinadır artçı selesi küçük ve serttir

Ateş erol
    Sebest
     Spitzer 250 R
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar motoru malum satış sitesine 129818468 iln nosu ile satışa sunmuşlar bi bakıp motor hakkındaki fikirlerinizi söylermisiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)