Akadaşlar hepinize merhaba foruma yeni üye oldum başka forumlardada aynı nick ile üyeliklerim var sizlere danışmak ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
2005 senesinde bir keeway 150 superlight motorum vardı ve yaklaşık 2 sene kullandım o sene motoru sıfır almıştım ve başka bu tarz motor tecrübem olmamıştı genel olarak bu motordan şikayetim titreşim ve çabuk dökülmesiydi şu anda ise bambaşka bir tarz olan SS tarzı Spitzer 250R bir motorum var 2013 model ve 2400 kmde motorumu eşimle artçılı olarak seyahat edebileceğim başka bir motor almak için malum satış sitesine ilan olarak verdim.Takasa bir çok motorlar önerdiler,bugün ise yine bir takas teklifi geldi ve biraz kafamı karıştırdı ,takas motoru 2011 model 12.000 de 350 spyder T gidondu takasa girebilirim diye düşünüp nette araştırmalara başladım ve bilgiler buldum ama beni tatmin etmedi açıkçası ,çünküçelişkiler çoktu,kimi son hız olarak 140 km derken kimi 180 yaptım diyordu,kimi tireşim yok derken kimiside ellim ayağım uyuşuyor diyordu ve kalite yönündende met eden ve şikayetçi olanlarda vardı kısaca kafam karıştı size sormak istediğim ve kullanıcıların yorumları nedir artçı rahatı nedir? son hız ve hızlanma değerleri nedir?kronik ağrızası varmıdır 2011 modellerde şanzıman ağrızasından bahsediliyor ?titreşim nekadardır ?kısaca deneyimlerinize ihtiyacım var,benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hepinize çok teşekkür ederim.

Spitzer 250 R
istanbul
0 Rh (+)