Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ateş erol
    Sebest
     Spitzer 250 R
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

2011 Spyder 350 Balansörlü olup olmadığını Nasıl Anlarım

Muhtemelen pazartesi takas için önerilen 350 speyder motoru görmeye gidicem motor 2011 model ama 2010 çıkışlı olabilir diye uyarıp balansörlü model olmaya bilir diye uyarılar aldım 1. motorun balansörlü olduğunu nasıl anlarım?
    2. Siyah ve beyaz motor bloğu gibi bişeyler okumuştum siyah olanlar balansörlü beyaz olanlar normalmiş böyle bişey doğrumu ?
    3. Motorsiklet 10.000 km de motoru kitliyor vs diye yorumlar okudum buda doğrumudur 2 kişi bu sorunu yaşamış ?
    4. Motorun malum satış sitesindeki ilan nosu 129818468 bu motoru bilenler genel durumunu bakıpta değerlendirirse çoksevinirim
    5. Beşiktaşta Ali usta diye bir usta varmış efsane gibi her başlıkta bu ustaya rastladım neredeyse Anadolu yakasında servis nereyi tavsiye edersiniz yoksa bende motoru alırsam Ali ustayamı gitmeliyim?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    *Siyah blokluların balansörsüz olanına rastlanmadı.
    *Henüz 10.000 km yapamadım ama (motorum 8000 km de)düzgün kullandıktan sonra niye kilitlesin?
    *Motoru bilmiyorum ama ilanda gördüğüm kadarıyla Türkiye'ye gelen ilk Spyder'lar dan eksozlarda katalizor eki bile yokken balansör aramanın anlamı bile yok.
    *Ali usta iyidir .Regal motorlarının haritasını ezberlemiş yalamış yutmuştur.Motoru ille de alacağım dersen almadan önce gidip göstermen şiddetle tavsiye olunur.
    *Sonuç olarak bu paraya o motor alınmazzzzzzz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24733627/detay

Bu ilandaki motoru biliyorum.Sahibi sırf balansörsüz diye komple motoru değiştirtip balansörlü motor taktırttı sıkıntısı sorunu olacağını zannetmem(yinede bakmak lazım tabii)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12532601/detay

Bu ilan ise Dünyalar iyisi Yüksel Abimizin ilanıdır.Ben de dahil bir çoğumuz raptorlarını Motosikletcim - Köksallar Oto Sat Ser Hiz Ltd Sti.den aldık .Güvenilirdir hiç bir sıkıntı yaşamazsın.Celil veya Atilla nın selamı var dersen gereken ilgi ve alakayı gösterirler.

Hiç birisi içine sinmediyse Sahibinden de 6500-8000 tl fiyat aralığında 54 adet ilan var
    http://www.sahibinden.com/motosiklet...price_max=8000
    linkinden inceleyebilirsin.Sana göre uygun bir motor vardır mahakkak.
    Gönlündeki motora kavuşman dileğiyle.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)