Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Gunes Bas
    Guverte stajyeri
     Yok
     Ankara~ Rize
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yurt Dışı (Yurt içi Gezide beni üzmeyecek RR

Merhaba arkadaşlar ben bir RR alıp onunla başta Bulgaristan-Makedonya sonrasında da yurt içinde gezi planlamaktayım ve geziler bitince de günlük olarak kullanıma devam etmeyi düşünüyorum. RR hoşuma giden bir motosiklet ve vakti zamanında arkadaşımda olduğundan hakkındaki güzel yorumları da ondan çok dinlemiştim.
    Merak ettiğim konu şu elimdeki para DD150E-2 nin sıfırını ve 250 lik bir RR nin 2. elini alabilecek kadar(4000-4250) ama bu fiyattaki 2. eller 6 yıllık filan olduğu için çok ön yargılı olduğumu demeliyim bir 150 lik ile bu şekilde uzun yollara düşebilir miyim bilmiyorum ilk motosikletim mondialdi ve sürüş zevki diye bir şeyi olmayan sadece tecrübe kazanmak için alınmış bir motosikletti forumda da buna benzer konular mevcut fakat tam olarak 150 lik ile uzun yol yapana rastlamadım alsam yaklaşık 2000 3000 km lik bir yol yaptığımda bana sorun çıkarma ihtimalleri nedir ve 150 lik teki hava soğutma uzun yola çok mu engel olacaktır?

Benim Boy 1,85 kilo 73
    Artçı 1,65 kilo 55 filan olsa gerek

Bu şekilde bir 150 lik bizi kesmez mi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
    Konu Drakigns tarafından (06.July.2013 Saat 06:37 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)