Regal raptor almayı düşünüyorum ama hangisini almakta kararsızım. yakıtı, yol tutuşu, uzun yola gidişi, hız limiti tecrübeleriniz aktarırsanız sevinirim? regal raptore vereceğim paraya sizce daha ii motor alabilir miyim?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KUBA SUPERLİGHT 200
çankırı
A Rh (+)Regal raptor almayı düşünüyorum ama hangisini almakta kararsızım. yakıtı, yol tutuşu, uzun yola gidişi, hız limiti tecrübeleriniz aktarırsanız sevinirim? regal raptore vereceğim paraya sizce daha ii motor alabilir miyim?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yakıt, yol tutuş, hız, hızlanma vs. aynı cc klasmanları arasında pek bir fark yok. sen sadece cc ve tarz seçmen gerekiyor. Daytona veya spyder diye mesela..
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Uğur kararın hayırlı olsun öncelikle.
Hangisini alacağın konusunda aslında kendin karar vermelisin. Hepsini tek tek deneyerek bu karara kolayca varabilirsin.
250 ve 350cc seçenekleri var. Bütün 250'lerin motorları aynı; 350'ler de motor olarak birbirinin aynı. Sadece kasa değişiyor, dolayısıyla oturuş, gidon tutuş, sele rahatlığı gibi faktörlerde değişiklik oluyor.
Şu an sıfır olarak satılan 3 kasa modeli var. DD250E-9B 250cc klasik cruiser, diğerlerine göre oturuş olarak daha rahat gibi.Onun dışında Spyder ve Daytona var; bu ikisi yakışıklı delikanlılar, ikisinde de 250 ve 350cc seçenekleri var.
Ben 2011 model DD250E-9B kullanıyorum; yakıtından memnunum (18kr/km), yol tutuşu orijinal lastikler değiştirilmedikçe Regal'lerin hiçbirinde çok kuvvetli sayılmaz, ama kaliteli lastikle kolayca çözülüyor. Uzun yolda hiçbir problem yaşamadım ben şimdiye kadar, çok memnunum. Hız limiti olarak da, ben kendi motorumla 140'ı gördüm. 250cc'lerde genellikle en üst sınır bu. 350cc olanlar 160'lara kadar ulaşabiliyor. Ama bunlar uzun süre seyredilebilecek süratler değil.
Regal'le aynı fiyata daha iyisi alınır mı? Sanmam. Yoksa hepimiz o daha iyisini almış olurduk diye düşünüyorum. :mrgreen:
KUBA SUPERLİGHT 200
çankırı
A Rh (+)En fazla arıza gösterdiği parcalar nelerdir? Parça fiyatlari nasil bulmakta zorlanir misiniz? Uzun Yol boyunca 1110 120 surekli seyrettiği nizde sıkıntı oluyor mu? Aksesuarlari
ne kadara toplarim?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)