Arkadaşlar Anadolu yakası buluşması için yazışmıştık ama sanırım ben karşıya sabahtan geçeceğim yani direkt Fatih' e geçme durumum var. Onun için buluşma planınızı ayarlayın. Carefour' da kaçta buluşursunuz bence bir konuşun![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar Anadolu yakası buluşması için yazışmıştık ama sanırım ben karşıya sabahtan geçeceğim yani direkt Fatih' e geçme durumum var. Onun için buluşma planınızı ayarlayın. Carefour' da kaçta buluşursunuz bence bir konuşun![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)en az 1 saat önceden iftar mekanında olalımki, gelir gelmez lambur lumbur girişmiyelim yemeklere sohbet etmeden :D
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Abi İncirli derken Ömür'ün orada Topkapı istikameti değil mi, yani yan yolda?
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Ordayım nasipse abi. İlk konvoy deneyimim olacak ,bundan önce hep arabalarla konvoyculuk oynardımO kadar SPYDER DAYTONA içinde benim araca kim bakar
bilemem ama tek kırmızı gri ben olacağım galiba
![]()
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Evet anadolu yakasında buluşup gitmiyoruz arkadaşlar.Anadolu yakasındaki arkadaşlar direk gelsinler ya da avrupa yakası buluşma yerinde olsunlar.Yarın görüşürüz.
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Eski regal (4 sene) yeni cbf150 kullanıcısı olarak ilk buluşmama cbf ile gelsem ayıp etmiş olurmuyum acaba.Şaka biryana yarın gelip sizlerle tanışmayı çok isterim.Eğer aksi birşey olmazsa utku+1 19.45 de incirlide olmaya çalışacağım.
Konu X__utku__X tarafından (26.July.2013 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Çoook isterim sizlerle tanışıp kaynaşmayı ama...Motorsuzum buluşma yerinede 1 minibüs (Meydandan kalkan metro minibüsü) uzaktayım kartaltepede bana yakın olup kartaltepe karakol önünden beni kim aparır (artçı arayan..?) cevap yazsın .....kaskım montum var :D
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)