eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Tamam Ati abiyi de ben doyurucam :mrgreen: Neyse lafı fazla döndürüp dolaştırmaya gerek yok, izninle açıklıyorum Ati abi. Biz Ati abiyle; iftar-sahur bileşimi yapıcaz :mrgreen: yani hesaba göre 4 kişilik yemiş oluyoruz :lol::mrgreen:
"CaRPe DieM"
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Neyse lafı fazla döndürüp dolaştırmaya gerek yok, izninle açıklıyorum Ati abi. Biz Ati abiyle; iftar-sahur bileşimi yapıcaz :mrgreen: yani hesaba göre 4 kişilik yemiş oluyoruz :lol::mrgreen: Masallah :mrgreen:
eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Masallah :mrgreen: Yemek buldun mu yiycen aga :mrgreen:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı neyse lafı fazla döndürüp dolaştırmaya gerek yok, izninle açıklıyorum ati abi. Biz ati abiyle; iftar-sahur bileşimi yapıcaz :mrgreen: yani hesaba göre 4 kişilik yemiş oluyoruz :lol::mrgreen: ohaaaaaaaa
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı ohaaaaaaaa Hesabı da sana yıkıyoruz :mrgreen: Hobaaaaa
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hesabı da sana yıkıyoruz :mrgreen: Hobaaaaa buradaki konuyu kirletmeyelim geyiğe gel :mrgreen: son 3 mesajıda siliver sana zahmet :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları