konjektürü arızalanmış olabilir
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KUBA SUPERLİGHT 200
çankırı
A Rh (+)konjektürü arızalanmış olabilir
Ölümün bile öldüremediklerini bazen yaşam öldürür.
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar bir açıklık getireyim duruma , aküm tamdı , farlar yanıyordu, sinyal çalışıyordu , marş ceviriyordu ama kasa kasa , cok ağır ceviriyordu , sigorta kablolar vesayre herşeye bakıldı hiç bi yerde sorun yok , ben 2.vites sorunu için motoru emre motora bırakmıştım , Ali usta baktı sen ne yaparsan yap böyle bi sorun senden kaynaklanamaz dedi ve emre motoru aradım , dedim size bir 2.vites sorunu için motor getirdim , sonrasında 20 tane dedim sıkıntı yaşadım , radyatörden su fışkırmasına kadar sorun yaşadım . üstlenmediler suçlarını , sonradan bağırdım çağırdım durumlar karıştı , bana dedi ki motoru sen buraya getir , bende dedim ki , benim motorum yürümüyor , bana o motoru getireceksiniz alı ustanın oraya falan , bana zaten garantiden değil , parasıyla değiştireceksin dedi , benim şarteller attı , ve ağzıma ne küfür geldiyse ettim , sonrasında dönüş yaptılar , ali ustaya verdim telefonu , ali usta dedi ki bu sizin hatanız bu arkadaşın bir sucu yok , 2.vitesten motoru toplarken marşı kastırmışsınız , marş kasa kasa dönüyor ve çalışmıyor dedi , diğer gün motoru ali ustaya götürdüm marşı yaptı , diğer kontrollerini de yaptı sağolsun. sabah 10 da bıraktım akşam 4 te aldım ve şu anda sıkıntısız insallah böyle de gider.
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun anıl sonunda sorunun bulunup çözüldüğüne sevindim ama şu sorumsuz servis anlaşı yokmu adamı motordan soğutuyor valla
şimdi bu yazıların okuyan yeni kullanıcı sonucunu okumasa bu makinanın sıkıntılı sorunlu binilmeyecek bir makina olduğunu düşünür burda makinanın ne kusuru var sağlam makinayı bozup veriyorlar sonra düzeltmeye çalışıyoruz![]()
İstanbul
A Rh (+)abi bak sen biliyorsun benim makinemi , gram sıkıntılı bir mkine değil ama , ne zaman servise götürsem motoru sonrasında brşey oluyor , ya bişeyleri eksik takmışlar , ya pul takmamışlar , ya parçayı ters takmışlar , abi olamaz ya bakıma bile götürüyorum bakım sonrasında motoruna rahat rahat biner gidersin ya , yok işte bende olmuyor , ya yağı fazla koyuyorlar keçelerden akıtıyor , ya da başka bir sorun , bıktım bu servislerden abi ya . Ali ustada olmasa işimiz yaş gerçekten.
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Anıl geçmiş olsun kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bildigin üzere senden sonra da ben birakmıstım motoru aynı sorundan dolayı dün aldım bir sorun yok en azından gitigim yere kadar yani 1 km ye kadar adamlar içinde 1 dirhem benzin bırakmamıslar nesye benzinimizi aldık yola demvam etik arcımla Avcılardaki olacaklardan habersiz tabiki avcılarda talıhsiz bir kaza yaptık cok sukur bizde birsıkıntı yok motorumunda sol ayaklıgı kırıldı ve vites kolu flan. şimdi kara kara düşünüyorum ali ustaya nasıl getirecegim o halde :?

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)inşallah kurtuluruz celil abi vallahi bilmiyorum celil abi vites geçişlerinde sorun var vites düşüremiyorum 1. vitese geçmiyor mesela orayada gitmek istemiyorum hiç 1 haftada zor aldım motoru 2. vitesten atmadan dolayı verdigimde tekrar verdigimde Anil kardeşimiz gibi sorun yaşamaktan korkuyorum. napacam bilmiyorum Celil abi inşallah fazla masraf cıkmaz.:(
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)