Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    luckily - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur kaan
    mühendis
     KUBA SUPERLİGHT 200
     çankırı
    Beğenmiş
    36
    Beğenilmiş
    11
    konjektürü arızalanmış olabilir
    Ölümün bile öldüremediklerini bazen yaşam öldürür.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bir açıklık getireyim duruma , aküm tamdı , farlar yanıyordu, sinyal çalışıyordu , marş ceviriyordu ama kasa kasa , cok ağır ceviriyordu , sigorta kablolar vesayre herşeye bakıldı hiç bi yerde sorun yok , ben 2.vites sorunu için motoru emre motora bırakmıştım , Ali usta baktı sen ne yaparsan yap böyle bi sorun senden kaynaklanamaz dedi ve emre motoru aradım , dedim size bir 2.vites sorunu için motor getirdim , sonrasında 20 tane dedim sıkıntı yaşadım , radyatörden su fışkırmasına kadar sorun yaşadım . üstlenmediler suçlarını , sonradan bağırdım çağırdım durumlar karıştı , bana dedi ki motoru sen buraya getir , bende dedim ki , benim motorum yürümüyor , bana o motoru getireceksiniz alı ustanın oraya falan , bana zaten garantiden değil , parasıyla değiştireceksin dedi , benim şarteller attı , ve ağzıma ne küfür geldiyse ettim , sonrasında dönüş yaptılar , ali ustaya verdim telefonu , ali usta dedi ki bu sizin hatanız bu arkadaşın bir sucu yok , 2.vitesten motoru toplarken marşı kastırmışsınız , marş kasa kasa dönüyor ve çalışmıyor dedi , diğer gün motoru ali ustaya götürdüm marşı yaptı , diğer kontrollerini de yaptı sağolsun. sabah 10 da bıraktım akşam 4 te aldım ve şu anda sıkıntısız insallah böyle de gider.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Çok geçmiş olsun anıl sonunda sorunun bulunup çözüldüğüne sevindim ama şu sorumsuz servis anlaşı yokmu adamı motordan soğutuyor valla
    şimdi bu yazıların okuyan yeni kullanıcı sonucunu okumasa bu makinanın sıkıntılı sorunlu binilmeyecek bir makina olduğunu düşünür burda makinanın ne kusuru var sağlam makinayı bozup veriyorlar sonra düzeltmeye çalışıyoruz

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun anıl sonunda sorunun bulunup çözüldüğüne sevindim ama şu sorumsuz servis anlaşı yokmu adamı motordan soğutuyor valla
    şimdi bu yazıların okuyan yeni kullanıcı sonucunu okumasa bu makinanın sıkıntılı sorunlu binilmeyecek bir makina olduğunu düşünür burda makinanın ne kusuru var sağlam makinayı bozup veriyorlar sonra düzeltmeye çalışıyoruz
    abi bak sen biliyorsun benim makinemi , gram sıkıntılı bir mkine değil ama , ne zaman servise götürsem motoru sonrasında brşey oluyor , ya bişeyleri eksik takmışlar , ya pul takmamışlar , ya parçayı ters takmışlar , abi olamaz ya bakıma bile götürüyorum bakım sonrasında motoruna rahat rahat biner gidersin ya , yok işte bende olmuyor , ya yağı fazla koyuyorlar keçelerden akıtıyor , ya da başka bir sorun , bıktım bu servislerden abi ya . Ali ustada olmasa işimiz yaş gerçekten.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bak sen biliyorsun benim makinemi , gram sıkıntılı bir mkine değil ama , ne zaman servise götürsem motoru sonrasında brşey oluyor , ya bişeyleri eksik takmışlar , ya pul takmamışlar , ya parçayı ters takmışlar , abi olamaz ya bakıma bile götürüyorum bakım sonrasında motoruna rahat rahat biner gidersin ya , yok işte bende olmuyor , ya yağı fazla koyuyorlar keçelerden akıtıyor , ya da başka bir sorun , bıktım bu servislerden abi ya . Ali ustada olmasa işimiz yaş gerçekten.
    Anıl geçmiş olsun kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bildigin üzere senden sonra da ben birakmıstım motoru aynı sorundan dolayı dün aldım bir sorun yok en azından gitigim yere kadar yani 1 km ye kadar adamlar içinde 1 dirhem benzin bırakmamıslar nesye benzinimizi aldık yola demvam etik arcımla Avcılardaki olacaklardan habersiz tabiki avcılarda talıhsiz bir kaza yaptık cok sukur bizde birsıkıntı yok motorumunda sol ayaklıgı kırıldı ve vites kolu flan. şimdi kara kara düşünüyorum ali ustaya nasıl getirecegim o halde :?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl geçmiş olsun kardeşim sorunun çözülmesine sevindim bildigin üzere senden sonra da ben birakmıstım motoru aynı sorundan dolayı dün aldım bir sorun yok en azından gitigim yere kadar yani 1 km ye kadar adamlar içinde 1 dirhem benzin bırakmamıslar nesye benzinimizi aldık yola demvam etik arcımla Avcılardaki olacaklardan habersiz tabiki avcılarda talıhsiz bir kaza yaptık cok sukur bizde birsıkıntı yok motorumunda sol ayaklıgı kırıldı ve vites kolu flan. şimdi kara kara düşünüyorum ali ustaya nasıl getirecegim o halde :?
    Zafer çok geçmiş olsun Allah beteriden sakınsın bu aralar çok kaza haberi aldık bir ugursuzluk var biran önce şu ugursuzluktan kurtuluruz inşalllah :(
    ayaklar için en kolayı yakını yine aynı yere uğra hallettir onu yaparken başka yeri bozma olasılığı düşük :mrgreen:

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zafer çok geçmiş olsun Allah beteriden sakınsın bu aralar çok kaza haberi aldık bir ugursuzluk var biran önce şu ugursuzluktan kurtuluruz inşalllah :(
    ayaklar için en kolayı yakını yine aynı yere uğra hallettir onu yaparken başka yeri bozma olasılığı düşük :mrgreen:
    inşallah kurtuluruz celil abi vallahi bilmiyorum celil abi vites geçişlerinde sorun var vites düşüremiyorum 1. vitese geçmiyor mesela orayada gitmek istemiyorum hiç 1 haftada zor aldım motoru 2. vitesten atmadan dolayı verdigimde tekrar verdigimde Anil kardeşimiz gibi sorun yaşamaktan korkuyorum. napacam bilmiyorum Celil abi inşallah fazla masraf cıkmaz.:(

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    inşallah kurtuluruz celil abi vallahi bilmiyorum celil abi vites geçişlerinde sorun var vites düşüremiyorum 1. vitese geçmiyor mesela orayada gitmek istemiyorum hiç 1 haftada zor aldım motoru 2. vitesten atmadan dolayı verdigimde tekrar verdigimde Anil kardeşimiz gibi sorun yaşamaktan korkuyorum. napacam bilmiyorum Celil abi inşallah fazla masraf cıkmaz.:(
    vitesi 2 ye alabilirsen rahatlıkla kalkış yapıp 40-50 km hızla vitesi hiç değiştirmeden gidebilirsin ayak değişimi basit bi işlem birşey olmaz tahminen debriyaj ayağı 130tl gibi basamak 50 tl gibi + işçilik kolay gelsin

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi cok gecmiş olsun ya , cok üzüldüm :( ben servise sinirlendim ama senin durum daha bi kötü olmuş , senin bişeyin yoktur insallah , tekrar cok gecmiş olsun . o serviste bişey var diyorumm işte :( sonrasında motorlara hep bişeyler oluyor :(

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi ne yap et götürme oraya , biraz yorulsan da gidemesende bir türlü ali ustaya götür , başka yere götürme :/ hatta yardım etmeye de gelirim abi.

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)