benim tigerda performans dişlisi mevcut. 140 km hıza rahat çıkıyorum fakat 150 için uzun ve düz yol gerekiyor yani otoban gibi.

Edirne'den temmuz ayında gece saat 12 de yola çıktım. 180-200 km kadar sonra gelibolu-lapseki feribotlarının olduğu yere kadar hiç durmadan gittim. feribotta motoru durdurdum. daha sonra Lapsekiden İzmir Menemene kadar hiç durmadan 100-110 km hız ile yol aldım (tabi bazı yerlerde kamyon ve konvoydan dolayı hızımda düşmeler oldu). Menemende kahvaltı yaptıktan sonra muğla köyceğiz ilçesine kadar hiç durmadan yol aldım. Yolculuk 11 saat sürdü. yolculuk boyu malum titreşimden bayağı sarsılmıştım. dönüşte ise 2 kişi olarak döndüm. sıkıntı yaratmadı.

Edirneden İstanbula giderken silivri civarlarında subop arızası yaparak yolda kaldım. komple subopları yeniledim. şimdi ise statör yanmış. yeni statör alıyorum. motorum sıkıntılar çıkartmaya başladı.

Regal raptor spyder 350 çok hoş görünümde fakat motorumu değiştirip pişman olmaktan çekiniyorum. kullanıcılar olarak sizlerden yardım isterim...