| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Aslında tiger dan memnunum. yol tutuşu olsun, hız olsun virajlar olsun, sıkıntılı yanları fazla titreşim veriyor sürat yapıldığında, parçaları pahalı, parçaları ucuz ve bol bulunabilir olsa birde titreşimi hiç olmasa kesinlikle tigerdan vazgeçmem.
gördüğüm kadarıyla spyderlarda parça sıkıntısı yok ve daha uygun, tigera göre daha az arıza çıkartıyor. koltukları tigera göre sıkıntılı ama ustabir döşemeciden geçerse koltuk sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum. spyderlarda artı yönü titreşim olmaması ve su soğutmalı olması. edirneden yola çıktığımda konforlu bir koltukta ilave edilince mevburiyetten geliboluda feribotta durulur sonrasında muğlaya kadar durmadan gidilebilir diye düşünüyorum. ama tigerda uzun yol sonrasında motordan indiğimde tüm vücüdüm titreşiyoır ve bu titreşim karıncalanma şeklinde olup bir süre üzerinde kalıyor. tabi hızını 100 km ve üzerinde olursa. 100 km ve altındaki hızlarda titreşim olmuyor. sürüş konforu muhteşem oluyor...
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Valla abi hiçte dediğin gibi değil arka falan yükselmiyor sadece arka daha da serteşiyor o kadar.Tabiri caizse motosikletin demir bir kütükten farkı kalmıyor.
Ayrıca benim Daytona Spyder dan biraz daha yüksek olmasına rağmen sol virajlara fazla yatıldığında ayaklık yere sürtüyor Syder'i düşünemiyorum.
Arkadaşı yanıltmış olmayalım.Gider Spyder alır Tiger dan alışkanlıkla aynı şekilde viraja yatar maazallah sonuç hüsran olursa onun hesabını veremeyiz.:lol:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)öncelikle o cevap eski kasa makinası olan bedo ya idi ama inanç spyder'de makinanın lastik çamurluk arasını ayarla 2 parmak düşürmüştü ayar yapılabiliyor
sol virajda çok fazla yatırmamak gerekiyor makinanın altı çok alçak oluğundan ve solda yan ayak bağlantı ayağı olduğunda yere sağ tarafa göre daha yakın sol virajlarda çok yatırmak tehlikeli olabilir dikkat etmek ona göre kullanmak lazım hepimizde onlarca spyder var bilinçli kullanınca allaha şükür başımıza böyle bir iş gelmedi işallah gelmezyine felaket tellallığı yapma :mrgreen:
![]()

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)kısacası virajlara RR ile yavaş ve kontrollü girmek gerekir diyorsunuz.
örnek verecek olursak maximum kaç km hıza kadar virajda sorun yaşamadan dönüş yapabiliriz?????
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)