Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Set grup un müşteriye karşı davranışlarını biliyorum hemde çok iyi. tok satıcı adam cımbızla laf alıyorum adamın ağzından. Sanki o müşteri ben satıcıyım. Üstelik İstanbul da 7500 tl fiyat verdiler deyince adam demediğini bırakmadı banamı dedi İstanbulda ki bayileremei dedi tam anlayamadım ama yok bıraksınlar bu ayakları üçkağıtçılar herkez aynı yerden alıyo malı onlar nasıl bu fiyata satıyolar vs. gibi laflar.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Set grup un müşteriye karşı davranışlarını biliyorum hemde çok iyi. tok satıcı adam cımbızla laf alıyorum adamın ağzından. Sanki o müşteri ben satıcıyım. Üstelik İstanbul da 7500 tl fiyat verdiler deyince adam demediğini bırakmadı banamı dedi İstanbulda ki bayileremei dedi tam anlayamadım ama yok bıraksınlar bu ayakları üçkağıtçılar herkez aynı yerden alıyo malı onlar nasıl bu fiyata satıyolar vs. gibi laflar.
    Muhahhaaahaha çok iyiydi "üçkağıtçılar" derken kendini kastetmiş herhalde aynı mala 1000 tl fazla çekmenin ne olduğunu bir sor istersen onlara.....

Daha da papara yaparsa açsın telefonu Yüksel abiye sorsun.Misal Onlar ayda 10 tane motor satıyorsa Yüksel abi belki 100-150 motor satıyor.Uleeeen uyanıklar tepegözler gulyabaniler kan emiciler...............................

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)