Arkadaşlar yukarıda reklamı geçen motosikletçime Daytona 250 Beyaz ın fiyatını sordum 7500 tl dedi, aynı motor Bursa bayisinde 8400 tl civarı dediler. Bu aradaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir bi bilgisi olan var mı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Arkadaşlar yukarıda reklamı geçen motosikletçime Daytona 250 Beyaz ın fiyatını sordum 7500 tl dedi, aynı motor Bursa bayisinde 8400 tl civarı dediler. Bu aradaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir bi bilgisi olan var mı ?
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Her bayinin aldigi motor miktari farkli tabi iskonto da farkli yani yukaridaki linkdeki motosikletcim daha fazla urun alip sattigi icin gelisi dusuktur kardan da kistimi dusuk fiyat bizleri mutlu eder guvenilir merak etme![]()
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)bursa bayii dediğin yer set group mu ?
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Evet set grup a sordum. Valla ucuz olan tabi benim işime gelirama insan merak etmiyo değil bu fiyat farkının nedenini.
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)kardeşim set group a uğrama bile diyeceğim ama eğer makinayı alıcaksan şu an için bursa'da ki tek yetkili servis onlar. Bence ara konuş, istanbulda fiyat bu eğer bişeyler yapamıyosanız ordan alıcam de.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Motosikletçim en kral bayiidir Yüksel abim ve oğlu dünya tatlısı adamlardır .Sonuna kadar güvenebilirsin.Hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsin .Bende dahil bir çoğumuz motosikletlerini oradan aldı.Tüm işlemlerini tamamlar motosikletini evine kadar gönderirler.Fiyat farkının nedeni ise büyük hacimli mal çekmelerinden kaynaklanıyor .Emre motordan daha fazla motosiklet satıyor o kadar iskontosuda olsun artık.
Kendileriyle görüşeceksen Celil ve Atilla abilerin selamı var dersen ellerinden gelen her yardımı sağlarlar.![]()
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Set grup un müşteriye karşı davranışlarını biliyorum hemde çok iyi. tok satıcı adam cımbızla laf alıyorum adamın ağzından. Sanki o müşteri ben satıcıyım. Üstelik İstanbul da 7500 tl fiyat verdiler deyince adam demediğini bırakmadı banamı dedi İstanbulda ki bayileremei dedi tam anlayamadım ama yok bıraksınlar bu ayakları üçkağıtçılar herkez aynı yerden alıyo malı onlar nasıl bu fiyata satıyolar vs. gibi laflar.
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Istanbuldan al bence kendine de bursadaki arkadaslarin yardimiyla da iyi bir usta bul
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Muhahhaaahaha çok iyiydi "üçkağıtçılar" derken kendini kastetmiş herhalde aynı mala 1000 tl fazla çekmenin ne olduğunu bir sor istersen onlara.....![]()
![]()
Daha da papara yaparsa açsın telefonu Yüksel abiye sorsun.Misal Onlar ayda 10 tane motor satıyorsa Yüksel abi belki 100-150 motor satıyor.Uleeeen uyanıklar tepegözler gulyabaniler kan emiciler...............................
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)