| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)sorunun nikelaj kaplı olmaması mı? yoksa başka bi sorun mu var ortada?
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Git al servisten kromajlısını..
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
UşakCidden bu durum beni de gıcık ediyor üstüne üstlük benimkinin içindeki diş kırıldı.İPle bağladım öyle duruyor şimdilik.Servise parçayı istedim ama ne zaman gelicek bilmiyorum :(
RaptorRider Tolga...
caponord
Samsun
B Rh (+)Nikelajlı istersen parasıyla alacan dostum... başka ne yardımı istiyosun... :?
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Teşekkür Ederim. Ben Acaba Boyatılabilirmi Diye Düşünmüştüm Ama Almak Lazım Anlaşılan..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hangi servise sipariş verdin bilmiyorum ama sefaköy özdikmenlerde gördüm vardı bi ararsan yardımcı olur zannedersem
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
dadyw dd-250e
İzmir
A Rh (+)Kardeş biliyorsundur nikelajlı görünenlerde aslında nikelaj değil, çünkü malzeme plastik bir kere. Fakat boyamak istersen nikelaj görünümü veren boyalar var. Ancak başarılı bir şekilde boyasan dahi üzerinde modeli yazan siyah sticker var o sorun olur. En iyisi çok istiyorsan,nikelaj görünümlü parlak kapaklarla değiştirmen.
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Bendekinde O Siyah Yazı Sticker Yok.. Eğer Daha Önceden Bu Şekilde Bir Boyama İşlemi Yaptıysan Bana Malzemenin Tam Adını Verirmisin.. Bende Deniyeyim..ihsanedil Nickli Üyeden Alıntı
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
dadyw dd-250e
İzmir
A Rh (+)Ben böyle bir uygulama yapmadım, ancak sprey şeklinde kromaj görünümü veren bir boya gördüm. Markasını hatırlayamayacağım, uygulamayı düşünürsen kaliteli bir ürünle denemeni tavsiye ederim. Sticker da yoksa olumlu sonuç alacağını düşünüyorum. Öncelikle kapağın arka kısmında yani iç kısmında boyayı deneyerek sonucu görebilirsin. Memnun kalırsan görünen yüzüne de uygularsın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)