ne desen haklısın gomtanım.... siz yıldızlarımı geri alsanızda kalbimi bu camiadan alamazsınız...(ne edebiyat ama)...aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
inci örtmenim sizinle tanışmak artık bi dahaki sefere kaldı..
dönüşte gece saat 1 de samsuna indik.. samsunu es geçip doooru bafraya gittik ve tam sabah 6,30 da evime geldim..bi yönden huzurluyum .. size karşı satıcı oldum ama bu tarafta çok daha önemli bi iş başardım..
yaa açıkliim aslında .. nasıl olsa bu siteden kimsenin tanıma ihtimali yok...
arkadaşımızın hanımıyla arası bozuktu (aynı zamanda teyze çocuklarıyız)6 ay önce 1150 gs bmw almıştık ona .. bu işlerde hep benim parmağım olduğu söyleniyordu..hanımı son derece karşıt görüş beyan ederek kesinlikle motosiklet işlerini kabul etmiyordu.. bu en son fuar işini de ben organize etmiştim hep beraber gelmiştik...ama ne yazıkki cehaletin bi senaryosunu daha yaşadık(allah düşmanıma vermesin cahille evliliği)hanımının annesinin evine gittiğini öğrendik.. o andan sonra bütün moralim bozuldu .. arkadaşta sulu zırtlak bişi zaten ağlamaya felan başladı için için...yani bu işi düzeltmek bana ve tayfamıza kaldı ...o niyetle biletimi acilen 1 gece öne alarak ayrılmak zorunda kaldım...yapmak zorundaydım .. yaşamayan bilmez...
şimdi ne derseniz deyin .. ama şu anda huzurluyum en azından aralarını şimdilik düzelttik şimdilik diyorum .. motor satılmadan huzura kavuşmazlar...

caponord
Samsun
B Rh (+)