ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEN 750 OLDUM.. VİP TEN ÖTE KÖY VARMIIIIII.. :?:
ADMİNİM AİDİM İMPARATORUM..DERDİME Bİ ÇAREEEEE.... :lol:![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEN 750 OLDUM.. VİP TEN ÖTE KÖY VARMIIIIII.. :?:
ADMİNİM AİDİM İMPARATORUM..DERDİME Bİ ÇAREEEEE.... :lol:![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)veriyim katkı maddesini hocam ayıp ettin
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)kusura bakma geliyorum gündüz geceeeee :DÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
murat arkadaşım sen benim özrüme bakma...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Türkiyehafta içi ölüydü ama pazar günü yani dün patlama oldu fuarda ana baba günüydü bende scan ede bilirsem fuardan tek teker arif abimizle diğerleriyle resimleri koyarız adamın oğlu bile atv yi iki tekerde götürüyor sarıkayaların standında büyük bir talep vardı pazar günü önü ana baba günüydü kadını erkeği motoru çok beyendi aygünde vardı iki regal birde emre de bunun dışında benim görüşüm doradonun standı güzeldi onlarada çok talep vardı bizim motrolar için abi adamlar harley kopyası yapmış falan fısıldaşmalarını çok duydumbende agustaya takıldım zaten ahh bir para olsa gözümü kırpmam alırım ikinci motor olarak
bu arada fuarda aygünden bir tane cross cup motoru aldım ufak 1 milyara 100cc 4 vites deli gidiyor motor ruhsatada ihtiyacınız yok tam haftasonu eylencesi için üstüne 50 kg çok hafif çok kuvvetli bir motoru var
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)gecee Nickli Üyeden Alıntı
Baba o kadar resmi siteye koyana kadar yarı ömrün gider vallaresimleri toptan ziple at rapidshare sitesine alıyım ben ordan yada mail falan çak olmasmı?
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kino kardeş
resimdeki remork motosiklt üzerine yapılmış imalatcısı konyada fiatı 1250 ytl + kargo (konyadan istanbula 140 ytl dedi bak resmi gönderiyorum üzerinde adresleri var ha bide remork oynamaya müsait üzerinde biraz oynarsan baya bişeyde olur ayrıca taşıma kapasitesi 600 kg.mış tam bilmiyom ama 750 kg.kadar işlenmiyo herhalde
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Anlattığın kadar varmış gomtanım ya, arabayla aile saadeti yaparken bunuda takıcaksın arkaya, sonra gel keyfim gel valla. Bence tam parasının hakkı bir romörk.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)doğru diyon tam parasının hakkı ama şimdi o hak tam olarak bizde mevcut değil mevcudiyeti bi tamamlasak tamam valla adamlar ayğımıza kadar getirir
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sitesine baktım bide motor liftleri var onlar çok güzel, hem temizlik yaparken hemde tamirat için çok büyük rahatlık bence, ama fiyat yazmıyor hiç.
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yaşar abicim çok saolasın ya hemen bir arayayım bakim neler yapabiliriz göreşelim adamlarlaokan Nickli Üyeden Alıntı
okanın verdiği web sitesinde de cok güzel ama 2100 ytl + kdv diyor adamlar gerci metro-adana da da varmış oradan kartla da alma olayı olabilir ama bunun da fiatı cok güzelmiş arabaya takılan topuz ise avrupa standartında olması gerekiyormuş ve 160 euro mu dediler + 100 ytl arabaya montaj falan diyorlar uçuyorlarrrrr
bir de şunlara bakayım konya'ya tekrar tşkler yaşar komutanım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)