Çok sağol. Kasklarını ben getiririm, yük etmene gerek yok. Haberin olsun.ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Çok sağol. Kasklarını ben getiririm, yük etmene gerek yok. Haberin olsun.ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Biliyon ben taaa gebzelerden gelicem dolmabahçeden alırım.okey
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)nihatım gerçi orda bilet işini agresus ayarladı eğer çok sıkışırsan beni yakala
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)davetiye sorunumuz yok istediğin kadar kişi getirebilirsininfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Tamam ben bi kamyon dolusu adam getirimde sen görr :P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Bende katılmak istiyorum ama Nasıl yazıcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.[b]
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)güzel kardeşim başlıkta olduğu gibi sat 10 da d.bahçede ol yeter
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim ben ekledim seni merak etmeBY Fırat Nickli Üyeden Alıntı
bu arada saat 9:30 gibi orda olucak şekilde çıkalım arkadaşlar saat tam 10 da kalkıcaz gec kalma olmasın lütfen
caponord
Samsun
B Rh (+)ben sizi fuar kapısında bekliyo olacam ... mehteran la beraber...ceeeeddddiinn dedeeenn ceeedddddiin baabaaaann.....düürrüüürüüü düürürrüdüürüüü...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)okanım sen geliyomusun yaw hakkaten![]()
sende gelirsen tam süper olucak kanımca![]()
![]()
ben yarın gidiyorum fuara açılış varmış VIP davetiye geldi regalcileri temsilen ben gideyim dedim :P
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)