ekledim kardeşim.kayhan Nickli Üyeden Alıntı
ya havaya bakın haftaiçi hava ne güzeldi şimdi hava bozdu inşallh haftayada böyle olmazsa rahat rahat gezeriz.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ekledim kardeşim.kayhan Nickli Üyeden Alıntı
ya havaya bakın haftaiçi hava ne güzeldi şimdi hava bozdu inşallh haftayada böyle olmazsa rahat rahat gezeriz.
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)kordon boyuna hamide pazar mötörle girilmez.... albatross süpper bi mekandır.. ama mötörle olmaz... büyükçekmecenin halkı çok nezihtir.. ve orda sadece yayalara ve pisikletlilere izin verilir... kurallarına uyalım... uymayanları uyaralım... haa.. belki inci örtmen girer... ne de olsa pisiklet onun ki... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Oraya girme buraya girme nereye girerek üstad...O nezih halkı... :mrgreen: coşturalım.
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
YOK
İstanbul
A Rh (+)pazar günleri bir çok racing kordonboyuna girip bir de üstüne kafa dikerek falan artislik yapabildiğine göre biz hayli hayli gireriz ki ben zaten her haftasonu full + full sahildeyim...grup olmamızdan kaynaklı garip bakışlar yaşanır muhtemelen,eh o kadar da olacak... :D gövde gösterisi yapacağız,amaç bu zaten...![]()
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya kardeşim hep negatif düşünme pozitif ol pozitif yoksa seni negatif üye yaparım :evil:agresus Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hani mötörlüpsiklet demiştin en son noldu vazmı geçtin yine pisikletmi olduk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:agresus Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)inci hocam sen bakma ona o aslında karga karga hani hikayesi varya
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)![]()
![]()
![]()
:evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar, pazar günü 2 müstakbel motorcu getirsem Dolmabahçe'ye... birini ben artçı alsam diğerini alacak biri çıkar mı?
...ve bu arkadaşlar için fazladan 2 davetiyimiz var mı?
Yapalım bir kıyak bu gençlere.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Ben alırım nihatım..sen getir
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)