Baba hava güzelmi olacak, kahvaltı olacakmı kimse bişe demiyo 8 olduk kaldık dımdızlak ortada ya :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Baba hava güzelmi olacak, kahvaltı olacakmı kimse bişe demiyo 8 olduk kaldık dımdızlak ortada ya :(
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Sevgili dostlar... RR konseyii... ŞŞŞIIIŞŞŞŞTTTTT..... ne ediyos yawww.. yarın mekanda kahvaltı mı yoksam drek olarak fuar mı... bi cevap bi karar ... bi bişiii.... OFF BEEAAAA ...darlandırmayın adamı....
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ya evet kahvaltı işte ;
herzaman bir araya gelemiyoruz ki ; fuar çok kalabalık olacak ve sohbet edemeyeceğiz
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Millet nuh dedi peygamber demedi ya, kahvaltımı değilmi, valla hava bozdu herkes bozuldu birden, sanırım en peyderpey organizasyon bu olacak :(
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kahvaltııııııııııııııııııııııııııı
ulen yağarsa yağsın erimicez ya
ama ben kahvaltımı yapıp gelcem orada muhabbet ve çaya o saate kadar aç duramam arkadaş
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM... PAZAR GÜNÜNÜ BEKLEYEMEDEN DÖNMEK ZORUNDA KALDIM...CUMARTESİ GÜNÜ FUARI DOYA DOYA GEZERKEN BERABER GELMİŞ BULUNDUĞUM KAFİLEDEN , AYNI ZAMANDA AKRABAM OLAN ARKADAŞIMIZIN AİLEVİ Bİ SORUNUNDAN DOLAYI , UÇAK BİLETİMİ BİR GECE ÖNCEYE ALDIRIP GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALDIM...
GEREKLİ AÇIKLAMAYI AGRESUS KARDEŞİME YAPMIŞTIM....
TÜM CAMİADAN ,TANIŞMAYA, BİREBİR SOHBET ETMEYE FIRSAT BULAMADIĞIM BAŞTA, VOLKAN KARDEŞİMDEN ,YAŞAR KOMTANIMDAN ,ALPERİM ADMİNİMDEN,TAYFUNUM ZAPTİYEMDEN,İNCİ ÖRTMENİMDEN ,BİLAKİS DEĞER VEREN VE SANAL ALEMDE TANIŞTIĞIM TÜM RR CAMİASINDAN ÇOK ÇOK ÇOOOKK ÖZÜR DİLİYORUM...
:( :( :( :( :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)agresus senin bu çalışmaların ve heryeri herşeyi belgelemen fotolaman beni komaya sokuyor dostum
ne kadar titiz bir insansın ve titiz çalışmalar yaparsın beyaa tebrikler![]()
gelemeyecek insanların bile canı cekip gelmek istiyordur. ( mesela ben)
gittiniz kahvaltınızı yaptınız ( tabii nisan 1 şakası olmadıysa :mrgreen: ) ooff offf türk kahveleri birde way wayy
hadi bakalaım kahvaltı fotolarınıda beklerim.. 4 gözle
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)okan ya sunun şurasında ramak kalmış be abicim nasıl döndün yaa hayretim sonsuz sana
ama döndüğüne göre çok çok önemli bir durum olmuştur ki geri döndün
haydi arkadaşlar bekliyorum bakalım ilk kimden foto düşecek kim daha hızlı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)vip üyeymiş hadiiiiii yaw gözlerimiz hep seni aradı
satıcı üye
alın yıldızlarınıda geriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)sevgili Okan lütfen özür dileme ,elbette ki seni görmeyi ,aramızda olmanı çok isterdik ,ama kısmet başka sefere kaldı ,senin ve ailenin sağlığı iyi ya o daha önemli,bu sabah kahvaltıya gelmeni beklerken Volkan dan gelemeyeceğini öğrenince gerçekten çok üzüldüm ama baharda yada yazın mutlaka bekliyoruz kaçışın yok . Bu tayfa benim makina ile dalga geçiyorlar sen bari destek olursun banaokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)