Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 20 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu
Toplam 281 adet sonuctan sayfa basi 191 ile 200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    vip üyeymiş hadiiiiii yaw gözlerimiz hep seni aradı

satıcı üye

alın yıldızlarınıda geriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ne desen haklısın gomtanım.... siz yıldızlarımı geri alsanızda kalbimi bu camiadan alamazsınız...(ne edebiyat ama)...
    inci örtmenim sizinle tanışmak artık bi dahaki sefere kaldı..
    dönüşte gece saat 1 de samsuna indik.. samsunu es geçip doooru bafraya gittik ve tam sabah 6,30 da evime geldim..bi yönden huzurluyum .. size karşı satıcı oldum ama bu tarafta çok daha önemli bi iş başardım..
    yaa açıkliim aslında .. nasıl olsa bu siteden kimsenin tanıma ihtimali yok...
    arkadaşımızın hanımıyla arası bozuktu (aynı zamanda teyze çocuklarıyız)6 ay önce 1150 gs bmw almıştık ona .. bu işlerde hep benim parmağım olduğu söyleniyordu..hanımı son derece karşıt görüş beyan ederek kesinlikle motosiklet işlerini kabul etmiyordu.. bu en son fuar işini de ben organize etmiştim hep beraber gelmiştik...ama ne yazıkki cehaletin bi senaryosunu daha yaşadık(allah düşmanıma vermesin cahille evliliği)hanımının annesinin evine gittiğini öğrendik.. o andan sonra bütün moralim bozuldu .. arkadaşta sulu zırtlak bişi zaten ağlamaya felan başladı için için...yani bu işi düzeltmek bana ve tayfamıza kaldı ...o niyetle biletimi acilen 1 gece öne alarak ayrılmak zorunda kaldım...yapmak zorundaydım .. yaşamayan bilmez...
    şimdi ne derseniz deyin .. ama şu anda huzurluyum en azından aralarını şimdilik düzelttik şimdilik diyorum .. motor satılmadan huzura kavuşmazlar...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

GOKHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan sarısoy
    Makina Mühendisliği
     regal raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 6
    Alıntı ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar abiler amcalar amacımız kimseyi yermek değil amaç hafta sonularımızı stresten uzak sosyal bir yaşantı maksatlı buluşuyoruz geziyoruz tozuyoruz.Mazereti olan arkadaşlara sözüm yok ama eğer amaç arkadaşlık ve stresten uzak güzel bir gün yaşamaksa lütfen ama lütfen daha samimi olsak güzel olmazmı??? Şeker değiliz eriyelim..sabun değiliz köpürelim..Ben gebzeden geldim diye demiyorum erimedim köpürmedim :D
    sana katılıyorum kardeşim hepimizin işigücü var bız rahatlamak stresten uzaklaşmak güzel dostluklar kurup hoşca vakit gecirmek için motoru vesile ediyoruz ve böylede devam etsin istiyoruz hepberaber dahada güzel günler yaşayacağız allahın izniyle.
    HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya bırak okan cım bizde acil durum deyince ölümcül bişey zannettik

tamamen layt lık vaziyeti ne o ya ağlama zırlama vaziyeti kardeşim motorcu adam yaben ve motorum yada ben ve motorum diyecek vuracak masaya hiç aldırmıycanız abicim bu olayda tarafların ihanet durumu daha açıkcası bar pavyon karı kız ayağımı varda hanımefendi efelenmiş kardeşim tilkinin kürkçü dükkanı hikayesi varya öyle olur sonunda ben sizin laytlığınıza veriyorum tatlı su motorcuları sizi bende samsunlu hemşerilerimizi taşfırın sanırdım yaww allah allah işe bak yav tatlı su motorcuları siziiiiiiii

(biraz sert oldu ama site de ben vib üyeyim yok randevu falan sallayıp duruyodun eeee artık anladın sen deyim layt üyeler )
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    okanım dostum senin huzurun olsun gerisi önemli değil bence

sağlık olsun samsun dan teee yaban ellere bensiz gitmek işte böyle sonuçlanır abicim

bir ayarlayıp beraber gitmemiz gerek
    bak bende böyle sorunlar olmaz walla olmaz sadece uçak fobim var uçağa binemem hepsi o belki biraz bekletirim seni otobüs ile falan yani ben Mersin den sen Samsun dan

neyse bir hafta sonuna ayarlıyalım da beraber istanbul a bir süpriz çekelim..
    havalarda düzeliyor gibi artık bir hafta sonuna kahvaltıya istanbul a gidebiliriz yani. :lol:

sorunu halletiğine sevindim bu arada

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yav gomtanım ben taşfırınımda yanımızda kepekli çıktı naapçaktık.. adamı ayartmışız getirmişiz nasıl bırakalım ...hanımın cahili çok kötü gomtanım...bi de yaşadıkları yer ilçe yani bafra ... herşey çok daha farklı işliyo..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kino kardeşim sende sallamıyosun demi
    valla yazın basarım o mersini heh heh heeee saten büyük ihtimal şu remork işini bağlarsam işlem tamam bi şekerli çayını içecem babam

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı

sağlık olsun samsun dan teee yaban ellere bensiz gitmek işte böyle sonuçlanır abicim

bak bende böyle sorunlar olmaz walla olmaz sadece uçak fobim var uçağa binemem hepsi o belki biraz bekletirim seni otobüs ile falan yani ben Mersin den sen Samsun dan

havalarda düzeliyor gibi artık bir hafta sonuna kahvaltıya istanbul a gidebiliriz yani. :lol:

kino baba biz bi araya gelelim bu işi halledelim valla.. temize çıkmam lasım benimde.. ahan şimçik hanım başımda .. ne dio bilionmu ..
    taaa oraya kadar gittin arkadaşlarınla buluşacam diye ... delimisin sen ne diye döndün diyo .. onlar karı koca barışırlardı dio..sen şimdi derdine yan dio... ama yanımda olup da bu olayı yaşaması lazımdı...
    neyse kino baba biz arkadaşımızı sonuçta yanlız bırakmadık derdine derman olmaya çalıştık doğru yaptık veya yanlış yaptık o tartışılır .. ama şu organizeyi yapalımda bi uçalım beraber hemide fobini yenmiş olursun...
    sende uçaktan korkuyon motüre biniyon... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı

kino baba biz bi araya gelelim bu işi halledelim valla.. temize çıkmam lasım benimde.. ahan şimçik hanım başımda .. ne dio bilionmu ..
    taaa oraya kadar gittin arkadaşlarınla buluşacam diye ... delimisin sen ne diye döndün diyo .. onlar karı koca barışırlardı dio..sen şimdi derdine yan dio... ama yanımda olup da bu olayı yaşaması lazımdı...
    neyse kino baba biz arkadaşımızı sonuçta yanlız bırakmadık derdine derman olmaya çalıştık doğru yaptık veya yanlış yaptık o tartışılır .. ama şu organizeyi yapalımda bi uçalım beraber hemide fobini yenmiş olursun...
    sende uçaktan korkuyon motüre biniyon... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    yanlış olan hiç birşey yok, bunun adıda cesarettir bence; böylesine güzel bir amaç için keyfini feda etmek her BABAYİĞİDİN yapacağı bişey değil seni tebrik ediyorum kardeşim eşine çok selamlar en uygun zamanda eşinizle burada olun lütfen :D
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaaa derdine yan yenganım ta yerden göğe kadar haklı

sanane kardeşim karı koca arsına girmekten bak onlar iyi oldu ya sen hem satıcı --- hem layt ----daha ne deyim bilmemki

valla bizim hanım bile sordu fuarda hani samsundan arkadaşınız gelcekti diye diyemedimki ......... falan filan diye bende salladım karadenizden samsuna doğru tusunami olmuş uçaklar yan yatmış okanımız çamura batmış vs.vs. diyemedikki hanımları falan filan deyip ist.zor kaçmışlar diye yaw ne iştir ne iş off offf

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    VALLA İNCİ ÖRTMENİM YÜREEEME SU SERPTİN.. ŞŞ MİLLET OKUYUN BAKEM BURAYI ŞİMCİK..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 20 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)