tesis vardı da bisss mi işçtik.... yok işte... ben sanceesss miyim... gece miyim ben....inci Nickli Üyeden Alıntı
yok yok ötmem ben.... ısrar etmeyin ötmiicem.... annatmiicam... kesseniz de annatmicam...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)tesis vardı da bisss mi işçtik.... yok işte... ben sanceesss miyim... gece miyim ben....inci Nickli Üyeden Alıntı
yok yok ötmem ben.... ısrar etmeyin ötmiicem.... annatmiicam... kesseniz de annatmicam...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)eeee.. sooraaa noolmuştuu... :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)abi mağara vardı bi tane bodrumda... dalgıçlar pekgitmezdi 2m deydi girişi... işte bizim o aşmış hakan kardeş.... Allamm ben ne diom yawww... bak yine.... töbeee estafurullahhh.... yok yok ben gidiim olmiicak bööleeee...
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hadi beaaa rahat olsana anlat bak Okan çok merak ediyo. :evil: ..yakında düğün neyim mi var yoksam :? :mrgreen: ...valla atıveriridik şöle göbecikleri dimi okan :mrgreen: :mrgreen: ...Oya"da bir şarkı patlatır :D ...sonra motorları süslerik gelin kibin :P ...bir de gurup sürüşü off offf :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)eee... sooraa sooooraa..... :lol:agresus Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)bundan sonası şifreli yayın olur güssel kardeşim.... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)zaten saatide geldiydi.. gecenin körü olmuş yavvv... :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)oooo ne kaçıonuz beaaa :? yoksam yarın iş güç mü var :evil: :evil: ben tatildeyimde :evil: :evil: :mrgreen:okan Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)annaaaa olmuş vallaaa... yahu nerden nereye... nası bi geyik kapasitesidir bu gardaşım...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)ben kaçıyom yavvv.. zabahınn erken vaktinde tan yeri ağarırken uyanacam.. hanto kibi konuştum .. :lol: :lol:
hepinise ii geceleeerrr...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)