Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 42 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu
Toplam 412 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Büyüksün YAŞAR BABA.....

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    canım heryerde de bi emrah komutan bulamayız ki... ondan bi tane var. o da burada. hele siz bi bakın etrafa olmadı yine gelirsiniz bu tarafa. zaten devremin diğer bi adı da emrah SAN :lol: büyük organizatör yüce insan.... :lol:

yapar yine en kralından bir organizasyon...

yaşar baba sen de yazdır adını şu listeye görüşelim oralarda da yaaaa...
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
    canım heryerde de bi emrah komutan bulamayız ki... ondan bi tane var. o da burada. hele siz bi bakın etrafa olmadı yine gelirsiniz bu tarafa. zaten devremin diğer bi adı da emrah SAN :lol: büyük organizatör yüce insan.... :lol:

tamam kawasaki viyayralım (la yanlış olmadı demi o boğanın adı öyleydi herhal) izinimi bölüp sizlerin hatırına ve sizleri görmek için ( mersin-taşucundan) gelecem be ucunda ölümde olsa kelebeklikte olsa
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
    Kusura bakma MOTOjunior seninle ilgisi yok ama. Çin'e mine yazana kadar Sarıkayalar'a posta koymanın tam sırası. Gitmesin bi Allah'ın kulu orayada bak n'oluyo. Benim Motoru götürdüm Kuruçayırlı Yamaha servisine en sonunda. Çünkü alet sıcakta bile ancak 10 dakkada kendine keliyordu. Bujiler iyice kurumlanıyordu. Daha çok olmadı sipop ayarı senkron ayarı, karbüratör temizliği yaptıralı. Burada servisi Marinmak önermişti. Şimdi adamlar tekrar sipop ayarı yapmak zorunda kalmışlar. Bayağı farklıydı dediler. Zaten gevşek çıkması da beni şaşırtmıştı. herkesinki sıkı çıkarken benimki niye gevşek çıkar diye. Mantıken de sipoplar yerine oturdukça iticilere yaklaşması lazımdı. Her neyse yarın alıcam motoru. İyileşmişse sebebi servisidir. Ta başından beri dediğim gibi Sarıkayalar bizi yanlış adamlarla muhattab ediyor bir de yapabilirmiş gibi başkasına yaptırırsan garantiden düşerim diyor. Hiç de öyle bir zorunluluğmuz yok. Garanti belgesinde "... firmamızca yetki verilmemiş kişiler tarafından uygun olmayan montaj, bağlantı, tamir vb. işlemlere tabii tutulması durumunda..." diyor. Yani gidip aleti yetkisiz kişilere bozdurursan demektir. Normal birine gidip tamir ettirirsen bişeycik de yapamazlar. İkincisi peki kendi servisi işin mokunu çıkarırsa bizim yaptırımımız var mı? Yok . Hemen sana başka servis önerirler bi de oraya gidip para bayılırsın. Oraya da verdim 40 kağıt buraya da verdim 40 kağıt. Hiç olmazsa artık sebebin siboplardan olmadığına emin olacağım. Her neyse. Sarıkayaları protesto için ben gelmiyorum. Ben de kendi organizasyonumu yapıyorum. Ilgaz'a gidiyoruz arkadaşlar. Kimseden para alınmıyo. Herkes ne istiyorsa onu getiriyor. Girişler bedava. :P
    baba biz gezelim eğlenelim diyoruz laflayalım diyoruz sense motorun probleminden bahsedip sarıkayalara posta koyalım gitmeyelim diyorsun ben tam olayı anlayamadım biz tosyaya gitmeyince sarıkayalara postamı koymus oluyoruz adamların organızasyonu degilki bu hititmotor ve bizim sitenin ortak organizasyonu olucak sarıkayalarda bize teknik ve bazı konularda mali destek verecek o kadar
    Benim para vs. ile alıp veremediğim veya herşeyin gidemediğim Eskişehir'deki gibi olmasını beklediğim de yok. O ticari kaygılarla düzenlenmemiş sırf dostluk için yapılmış birşeydi. Onunla kıyas olmaz. Motorda problem olmaz mı? Olur... O da problem değil. Problem sorunu çözmeye çalışırken ismi lazım değiller tarafından çözümsüz bırakılmak. Ayrıca "..SARIKAYALAR A.Ş. , MOTO JUNİOR VE HİTİT MOTOR KLÜBÜ tarafından düzenlenecek ..." ibaresinin düzenlenmeyecek teknik destek verilecek demek olduğunu da yeni öğrendim. Neyse konuyu uzatmadan
    Lunatic Konuştu... diyeyimyim ve herkesin dilediğini yapmakta özgür olduğunu ve fikirlere açık olmamız gerektiğini hatırlatır, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :P

ilkerkoparal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker koparal
    Uluslararası İlişkiler
     R&R + Honda Shadow
     iSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.

giriş ücretimiz ödenecek.
    teknik servis desteğimiz olacak.
    Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
    yol yapılacak.
    müzik dinlenecek,
    mangal yapılacak,
    rakı içilecek,
    göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
    çadır kurulacak,
    hoş sohbetler edilecek,
    yeni yerler keşfedilecek,
    güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.

olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.

üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........

1. Motojunior Mehmet (+1)
    2. Motojunior Burhan Usta
    3. Sarıkayalar
    4. Admin + Firstlady
    5. Doğan
    6. Rızahoşgör (+1)
    7. Yeniköylü (+1)
    8.Müslüm Baba (+1)
    9. İlkerkoparal ( +1)
    10. Okan (+1)
    11. Okanın tayfası (+5)
    12. ToMCaT
    13. Aksu (+1)
    14. Aslanburclu
    15.
    Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
    O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Arkadaşlar beni şahsen gezinin güzelliği sohbeti dostluğu ilgilendiriyor. Giriş ücreti ve yeme içme işi de hiç umurumda değil. Sarıkayalar ister gelsin ister gelmesin. Ben motoru alırken birileri sponsor olur gezileri de beleşe getiririm diye düşünerek almadım, kendi gö.....me güvenerek aldım. Maddi ve diğer imkanlar elverdiğince heryere gitmeye çalışacağım. 28 Temmuz Cumartesi sabah 10-11 gibi inşallah ordayım. Bu konu ile ilgili de başka birşey yazmayacağım.

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar beni şahsen gezinin güzelliği sohbeti dostluğu ilgilendiriyor. Giriş ücreti ve yeme içme işi de hiç umurumda değil. Sarıkayalar ister gelsin ister gelmesin. Ben motoru alırken birileri sponsor olur gezileri de beleşe getiririm diye düşünerek almadım, kendi gö.....me güvenerek aldım. Maddi ve diğer imkanlar elverdiğince heryere gitmeye çalışacağım. 28 Temmuz Cumartesi sabah 10-11 gibi inşallah ordayım. Bu konu ile ilgili de başka birşey yazmayacağım.
    bu AKSU ile bir daha görüşme imkanı yaratamadım ona yanıyorum..
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kaldera Nickli Üyeden Alıntı
    bu AKSU ile bir daha görüşme imkanı yaratamadım ona yanıyorum..
    Uğur kardeşim sıkma canını muhakkak bir yerde karşılaşırız. Bak Kino Baba ile herkesden önce ben tanıştım ve sohbet ettik, kısmet. Ankara ya uğradı kaldı ve görüşmek nasip oldu. Ankara dan sonra Eskişehir e geçti.

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı

Evelallah :D Hehehehehe....

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Benim için yol olsun gel deyin fizana basar giderim, sarıkayalara çullanmak için Denizliye gitmeliyiz, en az 20 motor gideceğimizi bilsem hemen başlatacağım organizasyonu ama gelmezsiniz.

Tosya işinide sulandırmayın,kimseyide kırmayın admin ifadelerin biraz sert karşındaki insanların yaşını düşünerek yaz.

Söylediklerinde haklısın ama ifade edişin güzel değil.
    Burda herkes yaşına göre konusursa biz susalım o zaman yaşı büyük olanlar aklına ne geliyorsa söylesin bizde susalım boylemi olsun müslüm baba onumu diyorsun ? Yazdıklarımı hem yaşını hemde samimiyetimize güvenerek yazdım.
    Kusura bakma
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Sayfa 5 Toplam 42 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)