aksu baba senin hızınada yetişilmiyo maaaşallah.....ne zaman gittin istanbula sen yavvvv.....Aksu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)aksu baba senin hızınada yetişilmiyo maaaşallah.....ne zaman gittin istanbula sen yavvvv.....Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Evet Okan hızlıyımdır. Benim yaşa gel sende hızlanacan. Ya Motojunıor Mehmet in adresi telefonu bilen varmı adamın bir çayını içeyim dedim. Ben şimdi Atatürk Hava limanındayım. İstanbul dana biri beni yönlendirsin. 0536 299 07 03
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Benim için yol olsun gel deyin fizana basar giderim, sarıkayalara çullanmak için Denizliye gitmeliyiz, en az 20 motor gideceğimizi bilsem hemen başlatacağım organizasyonu ama gelmezsiniz.
Tosya işinide sulandırmayın,kimseyide kırmayın admin ifadelerin biraz sert karşındaki insanların yaşını düşünerek yaz.
Söylediklerinde haklısın ama ifade edişin güzel değil.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı. üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14.
15.
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Müslüm Baba hani sen Bodrum da değilmisin. Ya Denizli ye de gideriz Tosya ya da. Gençler düşünsün biz her yola gideriz babalar olarak. Evet Admin kızdı ki biraz sert yazdı. Şimdi İlker aradı beni. berbaer gideceğiz Motojunior a.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Burda herkes yaşına göre konusursa biz susalım o zaman yaşı büyük olanlar aklına ne geliyorsa söylesin bizde susalım boylemi olsun müslüm baba onumu diyorsun ? Yazdıklarımı hem yaşını hemde samimiyetimize güvenerek yazdım.müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Eskişehiraidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Valla benim sponsor anlayışım böyle![]()
Şaka bi yana fena alıştınız arkadaşlar, her zaman ööle olmas Yaşar Baba.. Neyse listeleri birbirimizi kırmadan yazalım. Lunatic Ahmet sadece fikrini beyan ediyor, kızacak bi şi yok admin :D
Bursayol nasıl? dipsiz göle giden yol bozukmu?
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)geliyormusun cozinan nım
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)RR.ciler davet ediliyor tamam eyvallah gitmemek çok ayıp sonrada gereken yapılır. hiç bişeyin altında kalınmaz....
fakat araya sponsor lafı sokuldumu iş değişiyor.... hani nerdeyse adımız beleşçiye çıkacak ama yanlış evelallah oturmasını kalkmasını yemesini içmesini harcamasını gençleri gözetmesini biliriz arkadaş uğruna canımızı veririz ve şuda bilinsinki insanlar en iyi şeylere layıktır.... benim burda bozulduğum reklam kokan olaylar...... HAAAAA BİRDE ÇOK BİLENLER SPONSOR NE DEMEK BEN HALA TAM ANLIYAMAMIŞIM .....hele bilenler bi yazsında öğrenelimmm.
evet musaözü olayı böyle değil kimse karıştırmasın olayı ordaki toplantı tamamen regal kullanıcılarının sanal alemde sanal olarak tanıştıkları kişiler gercek yüzlerinide görmek için yapılan bir toplantı tabi bu ortamıda sağolsun emrah kardeşimiz kendi güzel insanlığı bulunduğu yerde kendini sevdirmesi saydırmasından dolayı ona destek verenlerle sağlanmış bir toplantı....tabii hepimiz biliyoruzki orda yaşanan herşey parasıyla bile gerçekleşmezdi tekrar diyorum çok çokkkk sağolsunlar.....
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)