Büyüksün YAŞAR BABA.....![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)Büyüksün YAŞAR BABA.....![]()
![]()
canım heryerde de bi emrah komutan bulamayız ki... ondan bi tane var. o da burada. hele siz bi bakın etrafa olmadı yine gelirsiniz bu tarafa. zaten devremin diğer bi adı da emrah SAN :lol: büyük organizatör yüce insan.... :lol:
![]()
yapar yine en kralından bir organizasyon...
![]()
yaşar baba sen de yazdır adını şu listeye görüşelim oralarda da yaaaa...
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
tamam kawasaki viyayralım (la yanlış olmadı demi o boğanın adı öyleydi herhal) izinimi bölüp sizlerin hatırına ve sizleri görmek için ( mersin-taşucundan) gelecem be ucunda ölümde olsa kelebeklikte olsa
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Benim para vs. ile alıp veremediğim veya herşeyin gidemediğim Eskişehir'deki gibi olmasını beklediğim de yok. O ticari kaygılarla düzenlenmemiş sırf dostluk için yapılmış birşeydi. Onunla kıyas olmaz. Motorda problem olmaz mı? Olur... O da problem değil. Problem sorunu çözmeye çalışırken ismi lazım değiller tarafından çözümsüz bırakılmak. Ayrıca "..SARIKAYALAR A.Ş. , MOTO JUNİOR VE HİTİT MOTOR KLÜBÜ tarafından düzenlenecek ..." ibaresinin düzenlenmeyecek teknik destek verilecek demek olduğunu da yeni öğrendim. Neyse konuyu uzatmadanaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Lunatic Konuştu... diyeyimyim ve herkesin dilediğini yapmakta özgür olduğunu ve fikirlere açık olmamız gerektiğini hatırlatır, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :P
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15.
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar beni şahsen gezinin güzelliği sohbeti dostluğu ilgilendiriyor. Giriş ücreti ve yeme içme işi de hiç umurumda değil. Sarıkayalar ister gelsin ister gelmesin. Ben motoru alırken birileri sponsor olur gezileri de beleşe getiririm diye düşünerek almadım, kendi gö.....me güvenerek aldım. Maddi ve diğer imkanlar elverdiğince heryere gitmeye çalışacağım. 28 Temmuz Cumartesi sabah 10-11 gibi inşallah ordayım. Bu konu ile ilgili de başka birşey yazmayacağım.
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)bu AKSU ile bir daha görüşme imkanı yaratamadım ona yanıyorum..Aksu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Uğur kardeşim sıkma canını muhakkak bir yerde karşılaşırız. Bak Kino Baba ile herkesden önce ben tanıştım ve sohbet ettik, kısmet. Ankara ya uğradı kaldı ve görüşmek nasip oldu. Ankara dan sonra Eskişehir e geçti.kaldera Nickli Üyeden Alıntı
EskişehirEvelallah :D Hehehehehe....ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kusura bakmaaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)