Selamlar Rider'lar, Yeni bir Rider olarak ilk büyük motor problemimi yaşıyorum. 160 km kullandım henüz ve geçen eve yaklaşırken ufak bir tümsekten geçtikten sonra vites çat diye boşa geçti, hafiften çektim kenara trafik aksamasın diye, sonra bir baktım bir daha vites geçmiyor. Her zaman ki gibi sağdan soldan durumu gören motorcular ve motordan anlayan arkadaşlar yardım için geldi ancak durumu çözebilen çıkmadı, tek net bilgi servisin görmesi gerektiği olunca bir arkadaşı çağırdım ittik eve kadar, çok uzak değildi ama iyi kas yaptırır yine de. Aradım Kadıköy'deki Motomania'yı oradan almıştım motoru, dedim böyle böyle, onların bir serviscisi varmış yolladılar 60tl gibi bir ücretle Bostancı'dan Kadıköy'e götürdük motoru. Oradaki abi baktı sökmek gerek dedi, pazartesi olacakmış bu işlem, tahminlere göre Debriyaj bilmemnesi kırık olabilir dedi ve 360-370tl gibi bir fiyat çıkabileceğini söyledi. İşçilik hariç. Motoru almak için tüm şartları zorlayan ben için bu durum güldürmedi. 2 yıl garantili diye biliyorum ben benim motoru ve bu sorunun benim yaptığım bir hatadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Daha önce vurdurduysan ya da 3'ten 1'e fln vites geçişleri yaptıysan olabilir dedi ancak ben vurdurmayı bilmiyorum ve öyle ani geçişler yapacak bir kullanma şeklim yok.
Sonuç olarak pazartesi fatura belli olacak, büyük ihtimalle ben para bulana kadar orada bırakacağım motoru, hatta daha ucuz bir tamirci bulmaya çalışacağım, servis sıkıntıymış.
Bu tip arızaları giderebilecek, Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz tamirciler var mıdır sevgili rider abiler ?

Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)

Bide fosforlu kedi gözleri varya o fosforlu kedi gözleri bize yol gösteriyor karanlıkta parlayan o fosforlu kedi gözlerini takip etmek lazım
(aklıma gelmişken bu espiriyide yapayım dedim, ortamı yumuşatmak babında )