Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardım

pis herif
    ogrencilik bitti artık çalışıyorum
     250e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

yardım

2005 model 250 e9 model rr aldım 12 litre ile 260 km gittim bu normal mi? yalnız başka bir etken zincirim çok gevşemiş değişilecek denildi ve karbüratöründe de delik var su akıtıp duruyor motorla bir yerlerden döndüğümde ise motorun alt tarafında 1 damla yağın yere dökülmüş olduğunu görüyorum işlerim sebebiyle bir türlü fırsat bulup çıkap servise götüremedim zaten çok da anlamam o yüzden hani kandırılma olasılığımın yüksek olması sebebiyle buradan değerli görüşlerinizi almak istedim... zincirin yakıt ve performansta etkisi nedir yada karbüratörün yağ damlatmayla alakası varmı yada sorduğum sorulardan ziyade sizin görüşleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim... teşekkür ederim son sorum ankarada regalciler toplanıyormu bi yerlerde??? buluşmak isterim belki etkinliklerine katılırım...

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Motorunuz hayırlı olsun.
    Yakıt olarak 12 litre ile bende aşağı yukarı aynı km yapıyorum ama şuan hala rodaj devam ediyor. İkinci depoya yeni geçtim. Diğer konularda kimse görmeden bir yorum yapamaz gibi geliyor.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı pisherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 model 250 e9 model rr aldım 12 litre ile 260 km gittim bu normal mi? yalnız başka bir etken zincirim çok gevşemiş değişilecek denildi ve karbüratöründe de delik var su akıtıp duruyor motorla bir yerlerden döndüğümde ise motorun alt tarafında 1 damla yağın yere dökülmüş olduğunu görüyorum işlerim sebebiyle bir türlü fırsat bulup çıkap servise götüremedim zaten çok da anlamam o yüzden hani kandırılma olasılığımın yüksek olması sebebiyle buradan değerli görüşlerinizi almak istedim... zincirin yakıt ve performansta etkisi nedir yada karbüratörün yağ damlatmayla alakası varmı yada sorduğum sorulardan ziyade sizin görüşleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim... teşekkür ederim son sorum ankarada regalciler toplanıyormu bi yerlerde??? buluşmak isterim belki etkinliklerine katılırım...
    Merhaba makinan hayırlı olsun
    sana nasıl hitap edicez nick ismini ve kayıtlardaki bilgilerini düzeltirsen seviniriz
    makina bir depo ile ortalama 250 km gider seninki normal
    zincir gevşemşse ayar yerinden ayar yapılır gerilir ama ayar payı kalmamışsa mecburen değiştirmek gerekir
    karbiratör dediğin sanırım radyatör olucak su kaçırıyorsa tamir edilmesi zorunlu radyatörün suyunu sık sık kontrol et susuz kalırsa motora büyük hasar verir
    yoldan geldiğinde altına 1 damla yağ damlaması genelde sıcak havalarda buharlaşan yağın tahliye hortumundan atılması sonucu olur sorun değil zaman zaman motorun yagını kontrol et eksilme yoksa sorun değil eksilme varsa motor conta veya keçelerinden kaçak yapıyor olabilir düzeltirmesi gerekir kolay gelsin

pis herif
    ogrencilik bitti artık çalışıyorum
     250e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba makinan hayırlı olsun
    sana nasıl hitap edicez nick ismini ve kayıtlardaki bilgilerini düzeltirsen seviniriz
    makina bir depo ile ortalama 250 km gider seninki normal
    zincir gevşemşse ayar yerinden ayar yapılır gerilir ama ayar payı kalmamışsa mecburen değiştirmek gerekir
    karbiratör dediğin sanırım radyatör olucak su kaçırıyorsa tamir edilmesi zorunlu radyatörün suyunu sık sık kontrol et susuz kalırsa motora büyük hasar verir
    yoldan geldiğinde altına 1 damla yağ damlaması genelde sıcak havalarda buharlaşan yağın tahliye hortumundan atılması sonucu olur sorun değil zaman zaman motorun yagını kontrol et eksilme yoksa sorun değil eksilme varsa motor conta veya keçelerinden kaçak yapıyor olabilir düzeltirmesi gerekir kolay gelsin
    abi öncelikle teşekkür ederim 2 yıldır falan baya zorladım malum öğrencilik hali sonunda aldım zinciri gerdirmek için yer kalmamış dedi sordurduğum biri ne kadardır zincir fiyatı?? radyatörünolacak doğru karbüratör nerden geldiyse aklıma :D neyse günde en az yarım litre su koyuyorum zaten daha önceden de sanırım aynı sorun olmuş ezerek delik yeri tıkamaya çalışmışlar aynı yerden yada başka bir delikten geliyorda olabilir... yağ konusuna gelince fazla damlatmıyor sadece 1 damla ama motoruher çalıştırıp bıraktığımda yapıyor bunu yağ da gözle görlür bi eksiklik yok hani 1 ay oluyo alalı motoru o yüden pek bi eksilme söz konusu değil yinede bilgi amaçlı sorayım dedim çok teşekkür ederim....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)