Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Soul Of A Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Aklımda Deli Sorular ?

Selam sevgili Riderlar

Yeni bir Rider olarak 160 km'deki motorumu bir şekilde bozmayı başardıktan sonra yaklaşık bir buçuk haftadır motorsuz kalarak cezamı çekmiş bulunuyorum. (Motorla giderken bir anda boşa geçti sonra bir daha vitese geçmedi, uzun uğraşlar sonucu Sefaköy'deki Regal'ciye aldırttım motoru ve arayıp kullanıcı hatası dediler, detayları yarın öğreneceğim, ayrıca yarın bir daha olmaması için ne yapmam gerektiğini de öğreneceğim) Motorum tamir oldu ve yarın alacağım inşallah amma velakin Bostancı'da yaşayan biri olarak Sefaköy hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, oradaki servise gitmek için Metrobüsten hangi durakta inmek daha iyi olur ?

Ayrıca ehliyetim var ama kendisini kaybettim, yani yarın illegal bir sürüş beni bekliyor, olası polis çevirmesinde alacağım ceza nedir ?

Sonunda motoruma kavuşacak olmak çok güzel bir his, aldığım gibi artık doğru şekliyle bolbol kullanmayı planlıyorum. (Sorun vites geçişlerinde heralde? Neyse yarın öğreneceğiz) Tüm bunların yanında iyi haber motor henüz 160 km'de olduğundan ve benim tatlı sert tavrımdan dolayı garantiden yararlandım yani tamir için ücret ödemeyeceğim. Zaten 1.5 haftalık hasret yeterli bir bedel..

Sorunsuz şekilde motoru evin oraya getirebilirsem Çarşamba günü Caddebostan'daki buluşmada olacağım inşallah.. Sorularımın cevaplarını bilip cevaplayanlara şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar..

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Diğer soruların için hiçbir bilgim yok fakat motoru yanında ehliyeti olan biriyle getirmen daha sağlıklı olacak. Şu aralar polis sıkı denetimde. Bu hataya bir kere düştüm. Ehliyetin yoksa 1407 lira. Eğer ruhsat sahibi sen değilsen ona da 1407 lira...

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O ne paralar öyle ?!?! Ehliyetim normal şartlarda var ama kaybettim, böyle bir durumda çok daha az bir ceza oluyormuş diye biliyorum.. TC Kimlik no ile görüyorlarmış ehliyetin olup olmadığını diye duydum ama %100 kesin bir bilgi değil tabii, bu saatten sonra ehliyetli birini bulmam çok zor artık A.C.A.B. diyerek çıkacağız yollara :D
    Neyse ki ruhsat benim adıma ve yanımda olacak.. Bakalım neler olacak ?!?!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    ibrahim geçmiş olsun garantiden yapılması iyi olmuş servise gitmek için metrobüsden havaalanı kavşağını geçince ilk durakta sefaköy durağında ineceksin indiğin yerden geriye doğru yokuş aşagı 200 metre kadar yürü cadde üstünde kırmızı uzun sütünları olan mağazayı (servisi) göreceksin
    ehliyetin olduğu için üzerinde bulundurmamaktan ceza yersin ama kaskın montun üzerinde olursa kolay kolay çevirmiyorlar kolay gelsin

ibrahim alex yüzlü
    Fotoğrafçı
     Regal Raptor Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eyvallah Celil abi, adres anlaşılmıştır. Mont henüz yok ama kask olacak (: Artık gerisi şans ama en azından yakalansam bile sadece ehliyeti üzerimde bulundurmadığımdan daha insani rakamlarda bir ceza yerim diyorum, teşekkürlerimi sunuyorum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)