Selam sevgili Riderlar

Yeni bir Rider olarak 160 km'deki motorumu bir şekilde bozmayı başardıktan sonra yaklaşık bir buçuk haftadır motorsuz kalarak cezamı çekmiş bulunuyorum. (Motorla giderken bir anda boşa geçti sonra bir daha vitese geçmedi, uzun uğraşlar sonucu Sefaköy'deki Regal'ciye aldırttım motoru ve arayıp kullanıcı hatası dediler, detayları yarın öğreneceğim, ayrıca yarın bir daha olmaması için ne yapmam gerektiğini de öğreneceğim) Motorum tamir oldu ve yarın alacağım inşallah amma velakin Bostancı'da yaşayan biri olarak Sefaköy hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, oradaki servise gitmek için Metrobüsten hangi durakta inmek daha iyi olur ?

Ayrıca ehliyetim var ama kendisini kaybettim, yani yarın illegal bir sürüş beni bekliyor, olası polis çevirmesinde alacağım ceza nedir ?

Sonunda motoruma kavuşacak olmak çok güzel bir his, aldığım gibi artık doğru şekliyle bolbol kullanmayı planlıyorum. (Sorun vites geçişlerinde heralde? Neyse yarın öğreneceğiz) Tüm bunların yanında iyi haber motor henüz 160 km'de olduğundan ve benim tatlı sert tavrımdan dolayı garantiden yararlandım yani tamir için ücret ödemeyeceğim. Zaten 1.5 haftalık hasret yeterli bir bedel..

Sorunsuz şekilde motoru evin oraya getirebilirsem Çarşamba günü Caddebostan'daki buluşmada olacağım inşallah.. Sorularımın cevaplarını bilip cevaplayanlara şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar..