Bi arkadasim DD-100 E almak istiyor. Maddi imkanlar elverdigince hem cebini agritmicak hemde ogrenmek icin istiyor. Sizce almali mi? kesinlikle 250 lik falan alamaz bastan soyliyim arkadaslar. Ustatlarin fikirlerini bekliyoruz...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bi arkadasim DD-100 E almak istiyor. Maddi imkanlar elverdigince hem cebini agritmicak hemde ogrenmek icin istiyor. Sizce almali mi? kesinlikle 250 lik falan alamaz bastan soyliyim arkadaslar. Ustatlarin fikirlerini bekliyoruz...
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Vallahi kardeş üstad değilim ama fikir vereyim.
Bizim buralarda bir esnafta var. Benim gözüme çok küçük görünüyor, gerçi o arkadaşta kısa boylu. İşe gidip geliyor. yaklaşık 2 senedir görüyorum, işini gördüğünü düşünüyorum yoksa şimdiye 20 defa değiştirmiş olurdu.
Hasılı
arkadaşın için hayırlısı ne ise o olsun
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
DD-250E
A Rh (+)valla abi bizim arkadasta minik biraz o yuzden zaten bunla baslaasammi abi param 2bin lira hemen aliyim 5 ay beklemiyim beklesemde belki biriktiremem falan diyor. nitekim oyle gelen para skintili olunca biriktirmesi zor oluyor. valla yorumun icin tesekkur ederim
dominar 400
istanbul
A Rh (+)motor aşktır sonuçta
gözüyle görsün baksın binsin içine sinerse bismillah desin başlasın aşk yaşamaya
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
DD-250E
A Rh (+)eyvallah abi valla bende oyle dusunuyorum neticede makina 1500 lira cok bi zarar etmez etsede ucuzundan ogrenir ve imkani dogrultusunda iyi bi secim yapmis olur

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Merhaba emir 100 cc makinalar çok zayıf eski mobiletlerin choper görünümlüsü ve piyasadan çekiliyor alınca sıkıntı yaşayabilir
sahibindende araştırdım 2000 - 2500 tl aralığında 125 -150 - hatta yüksek kmli 250 cc bile buldum aşağıda düzenlediğim linki veriyorum bir inceleyin orda 2011 model az masraflı 150 cc bile var
fiyatlarda pazarlıkta yapılabilir
http://www.sahibinden.com/motosiklet...&a269_min=1950
özellikle bu makina size çok yakın ve uygun modeli yüksek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35469993/detay
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)