Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 9 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu
Toplam 107 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Serbest Meslek
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    1 senedir nazi kaskı kullanıyorum yoldaki ses dışında herşey iyi zaten, sesede bi süre sonra alışıyo insan
    isteyen eminönünden 50ytl ye alabilirler

ben nazi kaskı yerine bir tane barel alıp sıyaha boyamayı dusunuom.Daha işlevsel olduğu kesin :D
    Ben Cox'un trip modeli çeneden açılır kaskını almaya karar verdim.Hem çık hem koruma oranı daha yüksek.Tabi kullanmadan ne kadar rahat onu söylemek zor.

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Kaya
    Bilgisayar Mühendisliği
     DD250E-9
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kask konusunda yazılanları da değerlendirince bana en uygun çeneden açılır kask gibi göründü. güvenlik açısından çok sorun yok ve düşük hızlarda sıcakta çeneyi açıp harareti düşürebiliyoruz :D .

peki izmirde bu tip kaliteli malzemeyi nerede buluruz. geçen gün çankayadaydım, bakındım biraz oradaki motorculara hep ucuz markasız şeyler var. airoh, nolan gibi markaları izmirde nerede bulabilirim?? ayrıca ceket de almam gerek düzgün birşey. bu tip alışverişler için uygun bir yer var mı yoksa feyizoğlu'ndan mı alsam internet üzerinden.

Alıntı Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
    kask konusunda yazılanları da değerlendirince bana en uygun çeneden açılır kask gibi göründü. güvenlik açısından çok sorun yok ve düşük hızlarda sıcakta çeneyi açıp harareti düşürebiliyoruz :D .

peki izmirde bu tip kaliteli malzemeyi nerede buluruz. geçen gün çankayadaydım, bakındım biraz oradaki motorculara hep ucuz markasız şeyler var. airoh, nolan gibi markaları izmirde nerede bulabilirim?? ayrıca ceket de almam gerek düzgün birşey. bu tip alışverişler için uygun bir yer var mı yoksa feyizoğlu'ndan mı alsam internet üzerinden.
    Selamlar.Airoh bu sitede var.

http://www.pasificonline.com/?say=7&kategori=424

Emre
    Akademisyen
     DD2509
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tam kapalı kasklar sanırım yüksek hızlarda daha gerekli. Ben 70 i geçmeyeceğim o nedenle yarım açık tabir ettiğim kasklardan düşnüyorum. Nazi kaskıda değil tam kapalıda değil arada olan modelleden. Bunlardan en uygun fiyat/performans olan hangisidir kullanan bilen varmı?

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    benım o unlu kaskımı herkez bılır hırsızlar calmayınca onu fakır bır koyluye verdım bana dedı bu neguzel bır tas bole bende dedım cok guzel cıcek sularsın verımmı he kurban ver allah razı olsun dedı artık kaskım yok abee eytt bızım fakırclub dıye bır bolumumuz olsa fakır motoorcuları gıyındırsek heray benden baslasak malum onumuz kıs ben halen kısakolla motor kullanıyom allah rızası ıcın 3 ayların yuzu suyu hurmetıne :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

sançezz

Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı
    benım o unlu kaskımı herkez bılır hırsızlar calmayınca onu fakır bır koyluye verdım bana dedı bu neguzel bır tas bole bende dedım cok guzel cıcek sularsın verımmı he kurban ver allah razı olsun dedı artık kaskım yok abee eytt bızım fakırclub dıye bır bolumumuz olsa fakır motoorcuları gıyındırsek heray benden baslasak malum onumuz kıs ben halen kısakolla motor kullanıyom allah rızası ıcın 3 ayların yuzu suyu hurmetıne :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
    sançezz harikasın valla.. biliyormusun hayat seni sırtüstü getiremez çünkü kendine güvenin tam.. tebrikler..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kino baba, ne konu açarmışsın be abi, yaz yaz bitmiyo, pehlivan tefrikası gibi valla

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
    ben nazi kaskı yerine bir tane barel alıp sıyaha boyamayı dusunuom.Daha işlevsel olduğu kesin :D
    Ben Cox'un trip modeli çeneden açılır kaskını almaya karar verdim.Hem çık hem koruma oranı daha yüksek.Tabi kullanmadan ne kadar rahat onu söylemek zor.
    Ben COX trip çeneden açılır kullanıyorum metalik siyah rengini. Gayet güzel . Yazın kafayı terletiyo ama vizörün altını hafif açınca ferahlıyo. Yinede yaz için tüm ceneden açılır veya full face kasklar terletir hele bizim gibi düşük hızlarda gidenleri. Gülü seven dikenine katlanır.
    Birde açık kask kullananlar : su anda farkında değilsiniz ama bir süre sonra sinüzütle boğuşmaya başlayacaksınız , havanın biraz serinlediği şü günlerde 50-60 la 1-2 saat motor kullanmak yüzünüzde geçici yüz felcine sebep olabilir. kukla gibi kalırsınız valla. Romatizma olursunuz . Aman dikkat , tek problem kaza düşme vs değil.

Saygılar.

saffet esen
    cnc programcısı
     regal raptor 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yukarda geçen kask ın aynısı l beden bende satılık mevcut camın kouma bandı bile duuyo fiyatını düşüdüm 175 ytl sıfır gibidir

Sayfa 9 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)