okan aslında
ceneliksiz ve visörsüz kaskların değişik kullanım şekillerinden örnekler :lol: :lol:
YARATACI bacım aslında bacı olduguda :?: :?: :?: yoksa sacları uzun bilader mi :?: :?: :?:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)okan aslında
ceneliksiz ve visörsüz kaskların değişik kullanım şekillerinden örnekler :lol: :lol:
YARATACI bacım aslında bacı olduguda :?: :?: :?: yoksa sacları uzun bilader mi :?: :?: :?:
caponord
Samsun
B Rh (+)çantası var omuzunda ordan bayan olduğu anlaşılıyo... :D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar trafik polislerinin giydiği kasklar bir harika ve de açılır çene altıa bide rayban.gözlük tam karizma valla ben fuarda bulursam o modellerin siyahından 2 adet alacağım hem çok dayanıklı hemde baya hafif iç ve dış malzemeside süper kalite tavsiye ederim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
akira japon malı kullanıyorum full face buğlanmayı önleyici aparatı var 1350 gr 90 euroya aldım
Türkiyebende de gri açılır çene buğuyu önleyicili kask var vizörüde fena değil ne çok kaliteli ne çok dandik :D 60 milyona aldım
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Bende bugun Cox'un çene den açılır metalik siyah renkli vizorlu modelinden aldım . Bayaa hoşuma gitti. Tabi bi tanede eşime aldım![]()
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Bende Cox yarım açılır kaskı almıştım ama tekrar geri verdim yerine Cox çene açılır Cox Trip modelinden alacağım, gelmesini bekliyorum. Fiyatı 150Euro ya ama ne yaparsın bir defa alınıyor, aldın mı senelerce kullanıyorsun.
75 YTL ye çene açılır modellerden de buldum, almayıda düşünüyordum ama satıcı sana verebileceğim iyi modellerim yeni gelecek diye satmadı bana, benim başka yerden aldığım Cox yarım açılır kaskımı aldığım fiyata geri aldı yerine Cox Trip satacak.
Bende "bir alayım pir alayım" mantığı ile Cox tercih ettim. Şu anda fiyat olarak buraya kadar yetişebildim.
caponord
Samsun
B Rh (+)cox bencede en iyilerden ....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ben Lazer Granville kullanıyorum... Geçen sene bu zamanlar EURO'yla almıştım. COX alıcam diye gittim Granville aldım çıktım.Çeneden açılan modellerden... Ben bu modelleri kullanmaya devam ederim sanıyorum, çünkü hem kullanışlı hem de güvenli geliyor bana... Bir de düşük süratte çeneden açık vaziyette giderken süratlenmeye karar verince pıt diye indiriveriyorum aşağı, tam kapalı oluyor. İçi de annelerimizin çıtçıt tabir ettiği zamazingolarla takılıp çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor... O da iş gören bi özellik! Biraz fazla para verdim sanırım kaska ama içim rahat ve kullanışlı!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Selam arkadaşlar,
cox trip mat siyah modeli en uygun istanbuldan nerden bulabilirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)