motoru bi arkadaşıma ufak bi gezinti için vermiştim, düşmüş motordan. önemli bi durum yok ama, ben almadanda 1 yıl kadar yattığı için sanırım; tam olarak deponun koltukla birleştiği yerde bi sızıntı oluştu. benzin koydukça ordan aktı. ama o kadar ufak ki ben zamanla sol yan kapağın üstünde malzemeyi atmasıyla farkına varabildim. sonra motorcuya götürdüm (çiğdemde yavuz usta) beni 2 hafta oyaladıktan sonra biraz sert çıkmamdan sonra bana 1 gün sonra teslim etti motoru. zannedersem motorun içi ıslakken kaynak attı ki sonra öğrendiğim kadarıyla normal değilde oksijen kaynagı kullanılması lazımmış bu durumlarda. sonuç olarak o kaynaktan sonra benım tahliye muslugumdan sureklı benzın akmaya basladı. sürekli pas birikmeye basladı makinede. en son artık benzın deposu kapalıykende tahlıyeden benzın akıyodu. bu süreç 1 1 bucuk aya yakın sürdü, bende biraz bıkkınlıkla uğraşmadım içindeki benzını akıtıp attım motoru kenara. belkı o zaman müdahele etsem 140 150 liraya kurtarabilirmişim motoru. şimdi en az 300 350 tl 0 depoya vericem. tanesi en az 70 ten 140 ta yan kapaklar falan filan. nacizane tavsiyem; herhangi bi soruna ilk anda müdahele etmek maddi açıdan inanılmaz faydalar sağlar

regal 250 e9 b
ankara
A Rh (+)