Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu
Toplam 96 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    alemCi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ali ustaya gittim motoru biraktim dukkani kapatip arabasiyla karsiya gectik seninde kulaklarini cinlattik ) ali usta biraz hizli konusuyor sanki
    Ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum. O halde üzülecek ne var!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı alemCi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali ustaya gittim motoru biraktim dukkani kapatip arabasiyla karsiya gectik seninde kulaklarini cinlattik ) ali usta biraz hizli konusuyor sanki
    Ali usta gereken neyse halleder ve hızlı konuşmasıylada ünlüdür :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sabah motoru muayeneye soktum. Tabii benim kislik elbisem olmadigindan komple islandim eziyete döndü. Birde bir onceki km 28 binmis suan 14 binde km ile oynanmis gorunce moralim bozuldu. Km oynayan kimse gercekten haysiyetsizmis ! Tek tesellim herhangi bir sorunu olmamasi ve ucuz almis olmam.

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Son hali motorun

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Yavuz motorun km si ile oynayanlardan nefret ediyorum bunlar şerefsiz
    senin makina temiz bakımlı bir makina yıpranmamış pek sorun çıkaracağını sanmam dediğin gibi neyseki uygun fiyata aldın sağlık olsun
    bu arada resimde makina güzel duruyor

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçenlerde motorla işe gidicem kaskımı eldivenimi taktım hanımıda aldım e-5 'e cıktım havalı havalı en soldan gidiyorum. Motor pırr pırrr etmeye başladı dedim bunun benzini bitiyor giderken musluğu çeviremedim hemen sağa şeride geçtim motor durdu vanayı Aşağıya çevirdim marş yapıyorum öksürüyor motor tık yok

Bu forumda ana yedek kapalı konumlarına baktım U ana depo yukarıyı gösteriyor motorumda korktum yakıtla alakalı değil diye düşünmeye başladım. Neyse gittim benzinliğe bi bidon aldım doldurduk geldim boşalttım depoya marş yaptım çalıştı. İyi çalısıyor ya dedim kapadım konuyu.

Daha sonra Ali Ustanın yanına gittim direkt gozune benzin musluğu çarptı aa yedekte duruyor dedi. Bende geçen başıma ne geldi dememe kalmadı ali usta yolda kaldın dimi, dedi. Evet dedim

Demem o ki; Bu modellerde böyle diğerlerinde nasıl bilemiyorum Aşağı = Ana Depo , Yukarı=Yedek Depo , Orta= Kapalı.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Geçenlerde motorla işe gidicem kaskımı eldivenimi taktım hanımıda aldım e-5 'e cıktım havalı havalı en soldan gidiyorum. Motor pırr pırrr etmeye başladı dedim bunun benzini bitiyor giderken musluğu çeviremedim hemen sağa şeride geçtim motor durdu vanayı Aşağıya çevirdim marş yapıyorum öksürüyor motor tık yok

Bu forumda ana yedek kapalı konumlarına baktım U ana depo yukarıyı gösteriyor motorumda korktum yakıtla alakalı değil diye düşünmeye başladım. Neyse gittim benzinliğe bi bidon aldım doldurduk geldim boşalttım depoya marş yaptım çalıştı. İyi çalısıyor ya dedim kapadım konuyu.

Daha sonra Ali Ustanın yanına gittim direkt gozune benzin musluğu çarptı aa yedekte duruyor dedi. Bende geçen başıma ne geldi dememe kalmadı ali usta yolda kaldın dimi, dedi. Evet dedim

Demem o ki; Bu modellerde böyle diğerlerinde nasıl bilemiyorum Aşağı = Ana Depo , Yukarı=Yedek Depo , Orta= Kapalı.

Bence sen musluğun duruş pozizyonunu yanlış anlamışsın tüm modellerde aynı musluk var benzin musluğunun kuyruk kısmı aşağı doğru ise ana depoda demek
    http://www.regalraptor.net/forums/sh...nzin+muslu%F0u

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi kabul etmiyorum orda sema verilmis 3 ana unsur var ana depo turuncu ok ile tarif edilmis ve yukari oku turuncu yapmislar semaya bakarsan yanlis anlamam normal

Yavuz
    Telemarketing
     RR 250E-9 / 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motorumu fulledim km sayacını sıfırladım. Dün aksam 270 Km ana depo bitti. 14 Lt ana depo, 2,7 'si sanırım yedek depo benzin 4,8 hesaplarsak Km 0,200088 tl yakmısım. Bunun 100 km susturucuları yoktu. Yağı filtresi falan değişmemişti. 50 km yakını artçı ile bindim. Arada motorla yüksek devirlerde sürüş yaptım. Celil abi senin söylemlerine göre 0,20 kuruş beklenen düzeydi Tekrar depoyu fulleyip, ölçüm yapıcam susturucu ile fark edecekmi bakalım

Sevgilerimle,

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Motorumu fulledim km sayacını sıfırladım. Dün aksam 270 Km ana depo bitti. 14 Lt ana depo, 2,7 'si sanırım yedek depo benzin 4,8 hesaplarsak Km 0,200088 tl yakmısım. Bunun 100 km susturucuları yoktu. Yağı filtresi falan değişmemişti. 50 km yakını artçı ile bindim. Arada motorla yüksek devirlerde sürüş yaptım. Celil abi senin söylemlerine göre 0,20 kuruş beklenen düzeydi Tekrar depoyu fulleyip, ölçüm yapıcam susturucu ile fark edecekmi bakalım

Sevgilerimle,
    Bence çok iyi yakmış ortalama yedek hariç 250 km ye normal diyoruz bu kullanışa göre + - değişir

Sayfa 8 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)