Merhaba arkadaşlarım, abilerim;
Ben 18 yaşımdayım yeni ehliyetimi aldım. Daha önce scooter kullanıyordum. Hala kullanmaktayım ama motoru öğrenmek için almıştım. Uzun süredir kullanıyorum. Biraz da yetenekli olduğumu düşünüyorum açıkçasıScooter da bi yere kadar artık büyük motora geçmek istiyorum ve cruiser hastasıyım. İstediğim motor daytona 250 fakat takıldığım birkaç mevzu var. Ben biraz ufak tefek biriyim. Boyum 1.73 kilom 60. Bu motorun vites ve frenini kullanırken zorluk çeker miyim. Sanki biraz uzaktaymış gibi duruyor.
Diğer mevzu da bu motorum iki farklı gidonunu gördüm. Biri biraz daha klasik sürücüye yakın bir gidon diğeri de biraz öne döğru daha düz. Bu gidonlar modele göre mi yoksa isteğe göre mi
Eğer bana göre motor değilse öneri de verebilirsiniz siz abilerimizin tavsiyelerine ihtiyacım var :|
Bu benim istediğim gidon

Asya Nostalji
İstanbul
A Rh (+)
Scooter da bi yere kadar artık büyük motora geçmek istiyorum ve cruiser hastasıyım. İstediğim motor daytona 250 fakat takıldığım birkaç mevzu var. Ben biraz ufak tefek biriyim. Boyum 1.73 kilom 60. Bu motorun vites ve frenini kullanırken zorluk çeker miyim. Sanki biraz uzaktaymış gibi duruyor.