Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mertcan
    mühendis
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aslına benim sorum kışın yada yazın motorunuzu nasıl koruyorsunuz güneşten, yağmurdan , kardan ???

Alıntı Umurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alarmlı disk kılıtlerı var onlardan kullanman daha guzel olur guneslı havalarda ben normal herzamankı kaskımı ve yazlık deri motor montumu gıyerım kısında kışlık içliklerimi giyiyorum montun altına olay bıtıyor :D http://www.hudsonderi.com/ buradan ıstedıgın her tur malzemeye ulasabılırsın :D :D http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...eri-Ceket.html bendekı ceket bu muhtesem bısey :D

Umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı chotes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslına benim sorum kışın yada yazın motorunuzu nasıl koruyorsunuz güneşten, yağmurdan , kardan ???
    Vallahi benım garajım buy yuzden baya ilk zamandalarda zorluk çektım ama sonra verdıgım sıtede bı şey bulmustum motor çadırı dıe vereyım tekrar bı bak http://www.hudsonderi.com/?urun-2965...oto-Cadir.html bunu aldım kullanıyorum :D

mertcan
    mühendis
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    plaka , trafik ve kasko ne kadar tutuyor ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı chotes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka , trafik ve kasko ne kadar tutuyor ?
    Mert can konu başlıklarına dikkat etmiyorsun forumlar başlıgından ilğili konuya yazman gerekiyor :|
    sıfır makina alımda plaka ruhsat masrafı 350 tl gibi
    zorunlu trafik siğortası kişiye firmaya göre değişiyor 150 - 250 tl ortalama
    kasko opsiyonel olarak yapılabilir çok pahalı firmaya göre değişir 1500 - 2000 tl ler gibi isterler

mertcan
    mühendis
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Celill abi,

konun başlangıcı daytonadan alımı oludğu için plaka ruhsatta gerekeceğinden konuyu başka yerde açmamak için devam ettirmek istedim.

birdahikine daha dikkat ederim

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert can konu başlıklarına dikkat etmiyorsun forumlar başlıgından ilğili konuya yazman gerekiyor :|
    sıfır makina alımda plaka ruhsat masrafı 350 tl gibi
    zorunlu trafik siğortası kişiye firmaya göre değişiyor 150 - 250 tl ortalama
    kasko opsiyonel olarak yapılabilir çok pahalı firmaya göre değişir 1500 - 2000 tl ler gibi isterler

daytona 250

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bir kaç sorum olacak bana şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşlar ortalama 4 veya 5 aydır regal raptor kullanıyorum sürüşü ve özellikjle motorun duruşu aşırı hoşuma gidiyor yalnız motoru aldım alalı hep bir sorunla karşılaşıyorum motoru fazla kullanma imkanım olmadı şuanda 850 km de ilk aldığımda karbüratörün sol tarafından bi benzin kaçağı vardı marşta sıyırma vardı sağında solunda sesler vardı bunlar garantiden halledildi yalnız motorun sol egsozundan beyazımsı bir duman gibi bişey çıkıyor sağ egsozda görmedim acaba nedendir 850 km deki bir motorda böyle sorunlar olurmu aldım alalı sorunlarla karşı karşıyayım servisten çıkmıyor acaba kalitesiz bir ürünmü diye düşünüyorum pişmanlık duygusu artmaya başladı motor servisten çıkmadığı için devamlı sorun yarattığı için motoru bayiden değişim istesem ne gibi sorunlarla karşılaşırım yoksa regallerim hepsi aynımı srularımı şimdiden cvpladığınız için teşekkür ederim arkadaşlar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı daytona ghoster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bir kaç sorum olacak bana şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşlar ortalama 4 veya 5 aydır regal raptor kullanıyorum sürüşü ve özellikjle motorun duruşu aşırı hoşuma gidiyor yalnız motoru aldım alalı hep bir sorunla karşılaşıyorum motoru fazla kullanma imkanım olmadı şuanda 850 km de ilk aldığımda karbüratörün sol tarafından bi benzin kaçağı vardı marşta sıyırma vardı sağında solunda sesler vardı bunlar garantiden halledildi yalnız motorun sol egsozundan beyazımsı bir duman gibi bişey çıkıyor sağ egsozda görmedim acaba nedendir 850 km deki bir motorda böyle sorunlar olurmu aldım alalı sorunlarla karşı karşıyayım servisten çıkmıyor acaba kalitesiz bir ürünmü diye düşünüyorum pişmanlık duygusu artmaya başladı motor servisten çıkmadığı için devamlı sorun yarattığı için motoru bayiden değişim istesem ne gibi sorunlarla karşılaşırım yoksa regallerim hepsi aynımı srularımı şimdiden cvpladığınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    Merhaba Şenol aramıza hoş geldin :D
    Yeni makinan hayırlı olsun diyeceğim ama makina seni biraz üzmüş anlaşılan şansızlıklar olmuş genel olarak kronik olarak sıkıntılı bir makina değildir zaman zaman ufak tefek sıkıntılar görüldü fakat servisler sorunları garantiden halletti seninde sıkıntıların çözülecektir forumları arştırırsan daytona ile ilğili pek çok bilği bulabilrsin egsozdan
    beyaz mavimsi bir dumansa normalde olmaması gerekir sorun var ayarlardan olabilir servise göster dumanı kesmeleri garantiden halletmeleri gerekir servis olarak beşiktaştaki ali usta veya güneşlide distirbütörün kendi servisi olan motorland a götürüp makinayı iyice detaylı incelemerini söyle sorunu çözeceklerdir motor değiştirme konusu için kanununi işlemler başlatabilirsin ama çok zor bir sonuç çıkarmı zor işallah kısa zamanda sorunlar çözülür makinanın keyfini çıkarırsın kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)