Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre YILMAZ
    tekniker
     yamaha dragstar 650
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona hakkında yardım edermisiniz?

Öncelikle herkese selamlar olsun, daytona 250 yada 350 cc almak istıyorum bi kac forumda bu motorun adamı uzun yolda fıtık eder yazıldıgını gördüm ama pek inanasım gelmedi bu ne kadar doğrudur, daytonayı alıp motoru kavradıgımda biraz şekil şemal değistirme gibi hevesim var arka tekerı biraz daha büyütmek gibi yapılabılırmı sizce birde bu motoru almaya karar verdıgımde sesini merak ettim bi videoda denk geldim linkini vereyim http://www.youtube.com/watch?v=ntrK7IpyOB8 bu şekilde bi ses tonu trafıkte sorun olurmu sizce suanlık merak ettiklerim tek bunlar kaldı yorumlarınız için tesekkür ederim simdiden

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şuan bende 350 cc daytona var. Üzerindede filtresiz egsoz var. Sesi gayet tok ve tatmin edici. Şehir içi kullanımda oldukça kıvrak ve manevra kabiliyeti yüksek bir motordur. Motoru tandıktan sonra her türlü aktrasyona girebilirsin daytonayla yeterki motora alış. Şehir dışı kullanımda selenin süngerinin dandik ve ince oluşundan rahatsız edebiliyor. ama çok rahatsız ederse seleyi açtırıp süngerini değiştirebilirsin o zaman bir problem kalmıyor.

Ayrıca blanşörlü olduğundan titreşim yok motorda. yaklaşık 135 140 km hıza kadar rahat çıkabiliyor daha fazlada gitmiyor. torku gayer kuvvetli. Bazı kronik sorunları var. onlarda forumda çözüldü zaten.

Umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umurcanşatır
    Özel güvenlik
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yaklaşık 1 yıl kadar daytona 350 kullandım uzun yolda yaptım tek rahatsız edici yönü selesinin rahatsız ediciliğiydi ama bunuda 1 kaç ustayla beraber hallettık sele değişti süngeri değişti popoyu rahatlatıcı ergonomik sünger taktiırdık :D :D :D işin espirisi :D
    motor gayet tatmın edıcı ses verıyor yanı 350lık makına ıcın görsellik olarakda güzel bir makına performans olarakta kıvrak bı alet alıştıgında gayet guzel şeyler başarıyorsun :D :D Umarım makınana kavuşursun

Emre YILMAZ
    tekniker
     yamaha dragstar 650
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim yorumlarınız için peki sesi trafik için sorun yapılıyormu şehir içinde vs bide bu arka tekeri biraz daha büyütmek istıyorum motoru heybetlendirmek acısından mümkünmüdür

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yorumlarınız için peki sesi trafik için sorun yapılıyormu şehir içinde vs bide bu arka tekeri biraz daha büyütmek istıyorum motoru heybetlendirmek acısından mümkünmüdür
    Tekeri buyutmek surtunme articagi icin fazla guc harcamasina neden olur cekisten duser onun disinda masrafli bi girisim
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Emre YILMAZ
    tekniker
     yamaha dragstar 650
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekeri buyutmek surtunme articagi icin fazla guc harcamasina neden olur cekisten duser onun disinda masrafli bi girisim
    Anladım peki bu motorun baslıca sorunlarından bahsedebilirmisin en sık karsılasacagım sıkıntıları nedir kısaca aktarırsan sevinirim

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım peki bu motorun baslıca sorunlarından bahsedebilirmisin en sık karsılasacagım sıkıntıları nedir kısaca aktarırsan sevinirim
    Teker büyütmek masraflı iş ayrıca şanzumanın kaldıracağınıda zannetmiyorum.

Bu dediğim sorunlar her daytonada olabilicek şeyler değil rastladığımız nadir sorunlar

1- Karbüratör vakum lastikleri 5000 km de değişmesi gerekiyor.
    2- Bazen 2. vitesten atma sorunu olabiliyor

Bu problemlerin 1. sinin masrafı 40 tl 2. problemide servis garantiden hallediyor.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba emre aramıza hoş geldin
    Arkadaşlar merak ettiklerini güzel açıklamış başka merak ettiğin takıldığın birşey varsa hepimiz elimizden geldiğince destek veririz

Emre YILMAZ
    tekniker
     yamaha dragstar 650
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teker büyütmek masraflı iş ayrıca şanzumanın kaldıracağınıda zannetmiyorum.

Bu dediğim sorunlar her daytonada olabilicek şeyler değil rastladığımız nadir sorunlar

1- Karbüratör vakum lastikleri 5000 km de değişmesi gerekiyor.
    2- Bazen 2. vitesten atma sorunu olabiliyor

Bu problemlerin 1. sinin masrafı 40 tl 2. problemide servis garantiden hallediyor.
    Teşekkür ederim dostum sağol bilğin için

Emre YILMAZ
    tekniker
     yamaha dragstar 650
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba emre aramıza hoş geldin
    Arkadaşlar merak ettiklerini güzel açıklamış başka merak ettiğin takıldığın birşey varsa hepimiz elimizden geldiğince destek veririz
    Desteğin için sanada teşekkür ederim celil abi motoru aldığımda daha cok agırıtıcam basını kesin motorun sesi için bi cevap alamadım ama birde etrafımda o paraya gv250'yi al diyen çok arasındaki farkı ucurum gibi bahsediyolar sizcede öylemi ama beni bu daytona tavladı diyebilirim yani

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)