slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bir kaç sorum olacak bana şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
arkadaşlar ortalama 4 veya 5 aydır regal raptor kullanıyorum sürüşü ve özellikjle motorun duruşu aşırı hoşuma gidiyor yalnız motoru aldım alalı hep bir sorunla karşılaşıyorum motoru fazla kullanma imkanım olmadı şuanda 850 km de ilk aldığımda karbüratörün sol tarafından bi benzin kaçağı vardı marşta sıyırma vardı sağında solunda sesler vardı bunlar garantiden halledildi yalnız motorun sol egsozundan beyazımsı bir duman gibi bişey çıkıyor sağ egsozda görmedim acaba nedendir 850 km deki bir motorda böyle sorunlar olurmu aldım alalı sorunlarla karşı karşıyayım servisten çıkmıyor acaba kalitesiz bir ürünmü diye düşünüyorum pişmanlık duygusu artmaya başladı motor servisten çıkmadığı için devamlı sorun yarattığı için motoru bayiden değişim istesem ne gibi sorunlarla karşılaşırım yoksa regallerim hepsi aynımı srularımı şimdiden cvpladığınız için teşekkür ederim arkadaşlar