valla bravo. helal olsun. sorunsuz gidip gelmenede çok sevindim.9 saat lik yol maceralarını dinleriz artık![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)valla bravo. helal olsun. sorunsuz gidip gelmenede çok sevindim.9 saat lik yol maceralarını dinleriz artık![]()
foam party
:mrgreen:
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)walla bravo:d bende kasım basında bole bi olay düşünüyorum kaş-bodrum-ayvalık-istanbul yapacam bakalım nasıl olacak. tomcat abi ardcı bulamıyorsak bi formuluın varmı yada siteden var mı kasım bası kaştanistanbula 1 hafta da geze geze gelmek isteyen :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)kardeş okadar gözleme falan heralde yanına artcı alsan daha hafif gezerdin :D
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hoş geldin Bülent kardeş sağsalım geldinya gerisi boş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)BULL kardes seni tebrik etmek lazım o kadar yolu tek basına cıkarmak her baba yigidin harcı degil yani
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)YA İNANAMIYORUM SÜPERSİN FALLA tebrik ederim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
İstanbulbülent baba helal olsun valla sana.
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Ben de çok tebrik ediyorum. İnsanlar klimalı arabalarıyla yapamazlarken... Pes vallahi bravo...
34 UY 5765
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Bülent kardeşim helal olsun sana!! Hem güzel yol yapmışsın, hem de bunu sorunsuz yaparak bizi cesaretlendiriyorsun!! Ah şöyle 2-3 motor olacaktı ki, o yol daha zevkli olurdu heralde!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)walla helal olsun kardeş iyi tecrübe olmuş senin için
bide o kadar yolda baya bi yorulmuşsundur 1 saat kullanıom hiç durmadan kollarım ve belim ağrı yapıyo
acaba boyum uzun ondan mı oluyo dersiniz
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)