geçmiş olsun ibrahim, tekrarı olmasın inşallah
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dominar 400
istanbul
A Rh (+)geçmiş olsun ibrahim, tekrarı olmasın inşallah
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun kardeşim allah başkalarını göstermesin.
Regal Raptor Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Çok sağolun umarım hiçbirimizin başına böyle birşey gelmez bir daha.. Parçaların fotoğrafını çekip paylaşacağım en kısa zamanda.. Parçalar çok fazla parçalandığı için yenisini bulmam gerekecek büyük ihtimalle.. Arka fren ve Vitesi ayaklıkları ile falan komple bulmam lazım.. Dudullu'daki yerde henüz yokmuş bu parçalar ama pazartesi tekrar konuşacağız ve heralde sipariş edecekler.. Onlara da fotoğrafları yollayacağım zaten.. Ama tabii fotoğrafları buradan paylaştıktan sonra gerekli parçaları uygun fiyatlara bulabileceğim yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim..
Kazada neden benim suçlu olduğum meselesine gelince sağdan geçtiğim için suçlu olduğumu düşünüyorum ama tabii sinyal meselesinde tamamen haklıyım.
Dikkatli sürüşler Riderlar..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İbrahim fren ve vites ayaklarının tanesi 130 tl gibiydi basamak ayaklar 50 tl gibi ali ustada bulabilirin
ikinci el pedallar için alttaki yerede bak istersen
https://www.facebook.com/pages/Ist-moto/433236796787054

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Geçmiş olsun...
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
YOK
Zonguldak
AB Rh (+)Çok geçmiş olsun.. ve bu yardımlaşma gerçekten örnek bir davranış olmuş.
Regal Raptor 125 E
Eskişehir
AB Rh (+)Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun....
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Hocam çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamış ya gerisi hallolur. Bence bi sadaka ver.
Regal Raptor DD250E9B
Eskişehir
0 Rh (+)bizler görünmeziz onlar için.. Daha dikkatli olmamız gerekiyo .. Başımdan 2 sefer böyle olay geçti umarım bidaha böyle bişi başına gelmez geçmiş olsun ..
regal raptor 250 dde9
antalya
B Rh (+)gecmış olsun allah beterınden korusun (antalyadada aynı otomobil sürücüler var)....
benımde uzerıme dolmuş cıkıyodu cok ıyı anlıyorum senı tekrar gecmıs olsun allah kolaylık versın...
antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)